Închide meniul

Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 de la Adelaide! Românca a ajuns pe tabloul principal din postura de Lucky Loser

Alex Masgras Publicat: 8 ianuarie 2024, 8:55

Reclamă
Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 de la Adelaide! Românca a ajuns pe tabloul principal din postura de Lucky Loser

Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 de la Adelaide

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia

Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 de la Adelaide! Românca de pe locul 66 WTA a ajuns pe tabloul principal al turneului de la Adelaide, chiar dacă a pierdut în turul al doilea al calificărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din postura de Lucky Loser, Ana Bogdan a învins-o pe britanica Katie Boulter, locul 57 WTA.

Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 de la Adelaide!

Ana Bogdan a avut nevoie de o oră şi 47 de minute pentru a trece de Boulter cu scorul de 6-3, 6-4. Meciul a început cu un game maraton în care Ana Bogdan a salvat patru mingi de break. Ea a rupt echilibrul la 4-3 şi a reuşit să câştige primul set.

Actul secund nu a început la fel de bine pentur româncă. Boulter a făcut rapid 2-0, dar Ana Bogdan nu a cedat şi a realizat două break-uri la rând. Spre finalul partidei, românca a câştigat mai multe schimburi spectaculoase şi a obţinut calificarea în turul secund. Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre Boulter şi Bogdan.

Pentru un loc în sferturile de finală de la Adelaide, Ana Bogdan va juca împotriva câştigătoarei duelului dintre Liudmila Samsonova (14 WTA) şi Laura Siegemund (89 WTA).

Reclamă

Pentru calificarea în turul secund, Ana Bogdan va primi un cec în valoare de 13.170 de dolari şi 60 de puncte WTA. Turneul de la Adelaide face parte din categoria WTA 500 şi pune la bătaie premii totale de 922.573 de dolari.

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open!

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open! Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru se pregătesc pentru prima rundă a calificărilor a primului Grand Slam din 2024.

Calificările turneului de la Melbourne se desfăşoară în perioada 8-11 ianuarie, în timp ce turneul va avea loc în perioada 14-28 ianuarie 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru şi-au aflat adversarele din primul tur al calificărilor la Australian Open, primul Grand Slam al anului, potrivit news.ro.

Irina Bara, locul 181 mondial, va evolua în primul tur cu rusoaica Iulia Hatouka, poziţia 211 WTA.

Andreea Mitu, locul 218 mondial, va evolua cu australianca Talia Gibson, locul 236 WTA.

A treia româncă din calificări, Miriam Bulgaru, locul 191 mondial, va evolua în primul tur cu Ye-Xin Ma, locul 219 mondial.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și