Închide meniul

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open! Cu cine joacă Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 13:19

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open! Cu cine joacă Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open

Irina Bara, în timpul unui meci / Profimedia

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open! Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru se pregătesc pentru prima rundă a calificărilor a primului Grand Slam din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificările turneului de la Melbourne se desfăşoară în perioada 8-11 ianuarie, în timp ce turneul va avea loc în perioada 14-28 ianuarie 2024.

Româncele şi-au aflat adversarele din calificările Australian Open!

Irina Bara, Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru şi-au aflat adversarele din primul tur al calificărilor la Australian Open, primul Grand Slam al anului, potrivit news.ro.

Irina Bara, locul 181 mondial, va evolua în primul tur cu rusoaica Iulia Hatouka, poziţia 211 WTA.

Andreea Mitu, locul 218 mondial, va evolua cu australianca Talia Gibson, locul 236 WTA.

Reclamă

A treia româncă din calificări, Miriam Bulgaru, locul 191 mondial, va evolua în primul tur cu Ye-Xin Ma, locul 219 mondial.

Rafael Nadal s-a retras de la Australian Open 2024

Rafael Nadal s-a retras de la Australian Open 2024. Matadorul a făcut anunţul pe reţelele de socializare, explicând că obiectivul său este să fie la nivelul său maxim la intrarea în perioada turneelor de zgură. Motivul retragerii estre o mică ruptură musculară.

„În timpul ultimului meu meci de la Brisbane am avut o mică problemă la un muşchi care, după cum ştiţi, m-a îngrijorat. Odată ajuns la Melbourne am avut ocazia să fac un RMN şi am o ruptură mică pe un muşchi, nu în aceeaşi parte unde am avut accidentarea şi asta e o veste bună.

În momentul de faţă nu sunt pregătit să concurez la nivelul maxim în meciuri de 5 seturi. Voi merge înapoi în Spania pentru a mă duce la doctor, pentru a mă trata şi a mă odihni”,  a spus Rafa.

Reclamă 4 / 0/3

După ce Nadal şi-a anunţat retragerea, vom avea parte de prima ediţie de Australian Open fără Nadal şi Roger Federer, din 1999 până acum.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și