Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Pavel, devastat după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Este şocant!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2022, 17:39

Andrei Pavel, devastat după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Este şocant!

Andrei Pavel, stare de şoc

Andrei Pavel a fost antrenorul Simonei Halep

Andrei Pavel, devastat după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Lumea tenisului e în stare de șoc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Pavel a spus că este în stare de şoc după ce a primit vestea care a zguduit lumea tenisului.

Andrei Pavel, devastat după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

„Acum am aflat și, m-a sunat toată lumea. M-am uitat pe discursul ei, e șocant, totul este foarte șocant, m-am uitat pe ce a scris ea, am căutat și de substanța aia de care nu am auzit niciodată. Produce globule roșii, nu știu ce să spun. Nu m-am gândit niciodată că o să fie testată pozitiv, că o să ia substanțe. Am lucrat cu ea, o cunosc. Trece printr-o perioadă foarte grea și chestia asta nu e ceva pozitiv. Sper să fie puternică să treacă peste asta. Niciodată nu m-am gândit că este un sportiv sau o persoană care să folosească asemenea lucruri și doresc să nu fie o pată neagră pe cariera ei. Sper să iasă cu capul sus din chestia ăsta, și din divorț. E greu să faci un comentariu la toată chestia asta” a spus Andrei Pavel în exclusivitate pentru AS.ro.

Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis, după ce a picat un test anti-doping

Substanța cu care a fost depistată Simona Halep este roxadustat, un medicament anti-anemie. “Simo” a traversat o perioadă dificilă în ultimele săptămâni, după ce a divorțat de Toni Iuruc și a suferit o intervenție chirurgicală la nas.

Prima reacție a Simonei Halep

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

Reclamă

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Ilie Năstase, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată din circuit după ce a fost prinsă dopată

Ilie Năstase a avut prima reacție după ce a aflat că Simona Halep a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat. ”Simona este singura în măsură să elucideze cea ce s-a întâmplat”, susține fostul mare jucător.

”Vă rog frumos să nu mă băgați în așa ceva. Nu am ce să vorbesc despre acesta situație pentru că eu nu știu absolut nimic. Simona este singura în măsură să elucideze cea ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să spun absolut nimic, de cei din staff-ul ei sau ceva legat de această situație. Cred că am fost destul de clar”, a spus Ilie Năstase, citat de prosport.ro.

Simona Halep a anunţat, vineri, în social media, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat. “Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă”, a precizat fostul lider WTA.

Simona Halep, suspendată temporar din circuitul WTA

“Astăzi începe cel mai greu meci al vieţii mele: o luptă pentru adevăr. Am fost anunţată că am fost testată pozitiv cu o substanţă numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce este cel mai mare şoc al vieţii mele.

În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut prin minute nicio clipă, este ceva total împotriva tuturor valorilor în care am fost educată. În faţa unei situaţii atât de nedrepte, mă simt total bulversată şi trădată”, a notat Simona Halep.

“Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală.

Nu este vorba aici de trofee sau de bani. Este vorba de onoare şi povestea de iubire pe care o am cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a adăugat Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și