Închide meniul

Apostu Efremov, cuvinte de laudă pentru Simona Halep: ”Este visul oricărui antrenor”

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 12:31

Reclamă
Apostu Efremov, cuvinte de laudă pentru Simona Halep: ”Este visul oricărui antrenor”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Apostu Efremov, cuvinte de laudă pentru Simona Halep: ”Este visul oricărui antrenor”

Apostu Efremov a fost cooptat de Simona în luna decembrie a anului trecut și a ajutat-o pe sportiva noastră să câștige titlul de la Dubai acum două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apostu Efremov, laude pentru Halep: ”Este visul oricărui antrenor”

”În momentul în care te afli lângă o jucătoare mare, înveți mult de la ea și primești informații utile. Este visul oricărui antrenor să fie în echipa unui sportiv aflat între primii zece în lume.

Eu sunt adeptul muncii în echipă, indiferent de locul în clasament, și vreau să ajut sportivul să progreseze cât mai mult în cariera sa. Dar, să fiu într-o echipă atât de valoroasă ca cea a Simonei, este un vis pentru oricine”, a declarat Efremov pentru WTA.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

23:51

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun” 5 VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească” 6 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite
Citește și