Închide meniul

Australian Open 2021 | Naomi Osaka, impresionată de performanţa Simonei Halep. "Îmi doresc să fiu şi eu așa"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 6:15

Australian Open 2021 | Naomi Osaka, impresionată de performanţa Simonei Halep. "Îmi doresc să fiu şi eu așa"

ProfimediaImages

Naomi Osaka o laudă pe Simona Halep, înainte de Australian Open 2021

"Cred că este o performanță incredibilă, și eu îmi doresc să fiu așa de constantă. Cariera mea a fost cu suișuri și coborâșuri, nimeni nu poate prezice dacă voi juca bine sau nu la un turneu", a spus Naomi Osaka, într-o conferinţă de presă susţinută la Melbourne. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, şi Naomi Osaka se află în Top 10 din 2018. Cele două mari jucătoare se pot întâlni la Australian Open, în faza semifinalelor. Cea mai bună performanţă a Simonei la AO este finala din 2018. Naomi Osaka se impunea la Antipozi un an mai târziu.

Australian Open 2021 | Simona Halep, pe locul 8 în topul constanţei din WTA

Simona Halep a avut un mesaj special chiar în ziua în care a ajuns la 7 ani consecutivi petrecuţi în Top 10. "Cu 7 ani în urmă, am debutat în Top 10 WTA. 346 săptămâni mai târziu, sunt încă acolo. Ce călătorie frumoasă a fost. Sunt mândră de acestă serie şi de-abia aştept să văd ce va urma", e mesajul postat de Simona, pe Twitter.

Într-o ierarhie a jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni în Top 10, Simo e pe locul 8. Prima poziţie e ocupată de Martina Navratilova (1.000), ea fiind urmată de Evert (746), Graf (625), Sabatini (508), Shriver (458), Sanchez Vicario (429) şi Mandlikova (421).

Australian Open 2021 | Traseu infernal pentru Simona Halep

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Australian Open 2021! Numărul 2 WTA va juca în primul tur cu Lizete Cabrera, o jucătoare care a primit un wildcard.

Reclamă

Dacă la prima vedere, misiunea Simonei Halep din primul tur la Australian Open 2021 pare una facilă, lucrurile se complică pentru campioana noastră din optimi. Acolo, Halep poate da peste campioana de la Roland Garros, Iga Swiatek, cea care a și învins-o pe zgura pariziană.

Și următoarele meciuri se anunță de foc pentru Simona. În sferturi la Australian Open 2021 poate da peste Serena Williams, în timp ce în semifinale se poate lupta pentru un loc în marea finală cu Osaka sau Muguruza.

"Este unul din marile mele obiective să câştit Australian Open, dar nu e uşor, trebuie să muncesc din greu şi să cred în mine", a afirmat Simona Halep, după succesul cu Laura Siegemund, de la Gippsland Trophy.

Reclamă 4 / 0/3
  • Meciurile Simonei Halep de la Australian Open 2021 vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro. 
Recomandări
  • Simona Halep, cap de serie 2 la Australian Open 2021
  • Halep şi Osaka se pot întâlni în faza semifinalelor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și