Închide meniul

Australian Open 2021 | Serena Williams o așteaptă pe Simona Halep în sferturile de finală. Victoria dramatică a americancei şi declaraţia inedită de Valentine’s Day

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 5:03

Australian Open 2021 | Serena Williams o așteaptă pe Simona Halep în sferturile de finală. Victoria dramatică a americancei şi declaraţia inedită de Valentines Day

profimediaimages

Serena Williams, fericită după victoria cu Aryna Sabalenka, de la Australian Open 2021

Serena Williams continuă să impresioneze și la 39 de ani. Americanca s-a calificat în sferturile de finală la primul turneu de Grand Slam al anului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams, în sferturile de finală la Australian Open 2021

Serena s-a impus dramatic în fața Arynei Sabalenka, o jucătoare cu 17 ani mai tânără și mai bine clasată în topul mondial. Bielorusa este numărul 7 WTA, în timp ce Williams ocupă locul 11. 

Serena Williams a avut nevoie de trei seturi: 6-4, 2-6 și 6-4. Meciul cu Sabalenka a durat mai bine de două ore. Serena va lupta pentru un loc în semifinale cu Simona Halep sau Iga Swiatek. Cele două joacă de la 10.00 în ultimul meci al zilei de pe tabloul feminin. 

Williams a devenit jucătoarea cu cele mai multe prezenţe din istorie, 54, în sferturile de finală ale turneelor de Grand Slam. Ea este egală cu Chris Evert, deţinătoarea de până acum a recordului, şi a depăşit-o pe Martina Navratilova. De 13 ori a mai jucat Serena în sferturi la Australian Open.

Palmaresul meciurilor dintre Simona Halep şi Serena Williams

Dacă va trece de Swiatek, Simona Halep o va înfrunta pe Serena Williams pentru a 12-a oară. Românca a învins de doar două ori. Prima dată s-a întâmplat în 2014, la Turneul Campioanelor, într-un meci din faza grupelor: 6-2, 6-0. A doua victorie a venit la ultimul lor duel, în finala de la Wimbledon din 2019: 6-2, 6-2. 

Reclamă

Serena Williams, moment amuzant cu soţul Alexis Ohanian 

Serena Williams a câştigat de Ziua Îndrăgostiţilor, sub privirile soţului Alexis Ohanian. La interviul de pe teren, ea a fost întrebată dacă a primit vreun cadou şi l-a dat de gol pe acesta, spre amuzamentul spectatorilor.

"Cu siguranţă, îl pui într-o situaţie delicată. De fapt, eu nu sărbătoresc Valentine's Day şi nicio altă sărbătoare. E bine, cred că e destul de norocos, pentru că nu trebuie să-mi dea niciodată cadouri. Dar el mă surprinde de fiecare dată când mă aştept mai puţin. Fiecare zi e o zi specială pentru noi", a spus Serena Williams, citată de wwos.nine.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și