Închide meniul

Beatriz Haddad Maia, reacţie emoţionantă după finala de la Toronto: „O felicit pe Simona Halep! Viața este nebună!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2022, 23:24

Beatriz Haddad Maia, reacţie emoţionantă după finala de la Toronto: „O felicit pe Simona Halep! Viața este nebună!

Beatriz Haddad Maia, plecăciune în fața Simonei Halep, înaintea finalei de la Toronto

Beatriz Haddad Maia și Simona Halep, la finalul unui meci / Profimedia Images

Beatriz Haddad Maia a avut o reacţie emoţionantă după finala de la Toronto pierdută în faţa Simonei Halep. Sportiva din Brazilia a fost învinsă de „Simo” în ultimul act al competiţiei, scor 6-3, 2-6, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câștigat primul său trofeu alături de antrenorul francez Patrick Mouratoglou. La finalul meciului, Beatriz Haddad Maia a felicitat-o pe campioana noastră şi pe echipa sa.

Beatriz Haddad Maia, reacţie emoţionantă după finala de la Toronto

„În primul rand vreau sa le multumesc tuturor celor care au venit astazi. O felicit pe Simona și echipa ei. Am muncit din greu şi este frumos sa împărtăşesc acest moment. Le mulțumesc organizatorilor și sponsorilor care ne-au primit aici.

Îi mulțumesc echipei mele, antrenorului meu, Rafa. El mi-a implementat această mentalitate și devin din ce în ce mai competitivă în fiecare săptămână. Sunt din ce în ce mai concentrată și sunt pe drumul cel bun. Uneori viața este nebună și a fost frumos să trăiesc asta alături de voi. Le mulțumesc și tuturor brazilienilor de aici. Este o nouă zi în Brazilia, chiar dacă nu am obținut trofeul pe care mi-l doream.

Astăzi am dat tot ce am avut mai bun, chiar dacă n-am reușit să-mi țin în frâu emoțiile. Am luptat din primul tur până în finală”, a declarat Beatriz Haddad Maia pentru Digi Sport.

Reclamă

Simona Halep, salt important în clasamentul WTA după succesul de la Toronto

Simona Halep a reuşit un salt important în clasamentul WTA, după succesul de la Toronto. “Simo” a învins-o pe Beatriz Haddad Maia cu 6-3, 2-6, 6-3 şi va ajunge pe locul 6 în clasament. De asemenea, după triumful din aeastă seară, campioana noastră a dat un nou „tun” financiar.

Halep a avut o prestație fantastică și s-a impus în decisiv în finala de la Toronto, în fața braziliencei Haddad Maia. Campioana noastră a cucerit cel de-al 24-lea trofeu WTA din carieră.

În urma succesului de la Toronto, Simona Halep va obţine 439.700 de dolari şi 900 de puncte WTA. Astfel, campioana noastră va urca până pe locul 6.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, revenire excepțională în finala de la Toronto

Simona Halep a reușit o revenire excepțională în finala de la Toronto, în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia. Campioana noastră a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat primul set, după o prestație fenomenală.

Halep a pus în scenă una dintre cele mai bune evoluții din ultima vreme.

“Simo” a avut un start complicat în finala de la Toronto, iar Haddad Maia s-a distanțat repede la 3-0, reușind să-și facă de două ori serviciul și să obțină un break. A urmat apoi o revenire de vis a sportivei din Constanța, începută cu un game pe propriul serviciu.

Halep a început să lovească mult mai bine și să-și domine adversara, atât la serviciu, cât și la retur. Românca a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat în mare stil primul set.

Simona a încheiat „remontada” din primul set cu o lovitură minunată, la finalul unui schimb fantastic de mingi.

„Ce luptătoare! Simona Halep revine de la 0-3 și câștigă primul set!”, a notat WTA.

Reclamă
Recomandări
  • Beatriz Haddad Maia, reacţie emoţionantă după finala de la Toronto
  • Ce i-a transmis Simonei Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și