Închide meniul

Bianca Andreescu are obiective mărețe în carieră. Care este țelul său. ”Vreau să o depășesc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 14:59

Bianca Andreescu are obiective mărețe în carieră. Care este țelul său. ”Vreau să o depășesc!”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Bianca Andreescu are obiective mărețe în carieră. Care este țelul său. ”Vreau să o depășesc!”

Andreescu a câștigat US Open în 2019 și nu vrea să se oprească aici. Bianca își propune să aibă cele mai multe turnee de Mare Șlem în palmares, depășindu-i recordul lui Margaret Court, care deține 24 de titluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu: ”Îmi doresc să o depășesc pe Serena Williams”

”Îmi doresc să o depășesc pe Serena Williams. Poate și pe Chris Evert, cine știe? Și pe Margaret Court. Îmi place să am visuri mărețe, pentru că astfel am o motivație în plus să intru pe teren și să practic ceea ce îmi place.

Mereu dau 150 la sută pe terenul de joc și vreau să fiu cea mai bună. Pentru cariera mea am sacrificat multe lucruri, așa că îmi propun să devin cea mai bună juctoare de tenis”, a spus Andreescu, potrivit CNN.

Andreescu a înfruntat-o pe Simona Halep la Turneul Campioanelor din 2019, spunând că regretă foarte mult acea înfrângere.

”Îmi aduc aminte că am fost foarte supărată după meciul cu Simona de la Turneul Campioanelor. Am avut minge de meci, dar nu am putut să închid meciul, iar spatele m-a durut şi mai tare în setul 3. Simona a jucat foarte bine şi de aceea îmi place să o urmăresc.

Reclamă

Dar vreau revanşa, vreau acea minge de meci din nou. Acum, idolii mi-au devenit rivali. Am jucat împotriva tuturor jucătoarelor pe care le-am admirat. Cu Simona a fost special, pentru că şi ea este româncă. N-a fost chiar ca la Serena, dar a fost special”, a povestit Andreescu în urmă cu două săptămâni.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și