Închide meniul

Bianca Andreescu, enervată de întrebările jurnaliştilor. „Şi Simona Halep a făcut la fel”

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 12:34 / Actualizat: 24 mai 2022, 19:33

Bianca Andreescu, enervată de întrebările jurnaliştilor. „Şi Simona Halep a făcut la fel

Simona Halep - Bianca Andreescu, posibilul duel de foc din semifinalele de la Bad Homburg

profimediaimages

  • Bianca Andreescu, enervată de jurnalişti
  • Cum s-a apărat canadianca

Bianca Andreescu a fost enervată de întrebările jurnaliştilor. Bianca Andreescu (numărul 9 WTA) a spus că şi alte jucătoare abandonează. Ea a dat-o ca exemplu pe Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu: „Și Halep s-a retras de la Miami”

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami. 

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Andreescu, într-o conferinţă de presă, citată de spotmedia.ro. Simona Halep a abandonat la Miami Open înaintea meciului din turul al 3-lea, cu Anastasija Sevastova.

Reclamă

Bianca Andreescu a lipsit 15 luni din cauza unei accidentări

Bianca Andreescu s-a retras în finala de la Miami Open 2021 într-un moment în care şansele de a reveni erau minime. S-a întâmplat în setul secund, când Ashleigh Barty o conducea cu 6-3, 4-0. Andreescu a acuzat probleme la gleznă.

Ca să se refacă pentru sezonul pe zgură, Andreescu a anunţat că nu va juca în meciul dintre Canada şi Serbia din cadrul Billie Jean King Cupa (n.r. fosta Fed Cup).

Reclamă

Sportiva în vârstă de 20 de ani a revenit la începutul acestui sezon după o pauză de 15 luni. Ea a suferit o accidentare gravă la genunchi la finalul lui 2019, an în care a cucerit singurul ei trofeu de Grand Slam, la US Open.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open!
Tenis • 26 mart., 11:40
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Când pune capăt unei cariere uriaşe
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep