Închide meniul

Bianca Andreescu, enervată de întrebările jurnaliştilor. „Şi Simona Halep a făcut la fel”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 12:34 / Actualizat: 24 mai 2022, 19:33

Bianca Andreescu, enervată de întrebările jurnaliştilor. „Şi Simona Halep a făcut la fel

Simona Halep - Bianca Andreescu, posibilul duel de foc din semifinalele de la Bad Homburg

profimediaimages

Bianca Andreescu a fost enervată de întrebările jurnaliştilor. Bianca Andreescu (numărul 9 WTA) a spus că şi alte jucătoare abandonează. Ea a dat-o ca exemplu pe Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu: „Și Halep s-a retras de la Miami”

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami. 

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Andreescu, într-o conferinţă de presă, citată de spotmedia.ro. Simona Halep a abandonat la Miami Open înaintea meciului din turul al 3-lea, cu Anastasija Sevastova.

Bianca Andreescu a lipsit 15 luni din cauza unei accidentări

Bianca Andreescu s-a retras în finala de la Miami Open 2021 într-un moment în care şansele de a reveni erau minime. S-a întâmplat în setul secund, când Ashleigh Barty o conducea cu 6-3, 4-0. Andreescu a acuzat probleme la gleznă.

Ca să se refacă pentru sezonul pe zgură, Andreescu a anunţat că nu va juca în meciul dintre Canada şi Serbia din cadrul Billie Jean King Cupa (n.r. fosta Fed Cup).

Reclamă

Sportiva în vârstă de 20 de ani a revenit la începutul acestui sezon după o pauză de 15 luni. Ea a suferit o accidentare gravă la genunchi la finalul lui 2019, an în care a cucerit singurul ei trofeu de Grand Slam, la US Open.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și