Închide meniul

„Calvarul continuă” pentru Simona Halep! Reacţia presei din Franţa, după ce românca a fost exclusă de la US Open 2023

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 8:41

Reclamă
„Calvarul continuă pentru Simona Halep! Reacţia presei din Franţa, după ce românca a fost exclusă de la US Open 2023

"Calvarul continuă" pentru Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

„Calvarul continuă pentru Simona Halep”! Asta a fost reacţia presei din Franţa, după ce românca a fost exclusă de pe tabloul principal de la US Open 2023, ca urmare a faptului că nu şi-a aflat verdictul în procesul de dopaj în care este implicată de un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la Londra la finalul lunii iunie, iar de atunci este în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj. „Simo” nu a mai bifat un meci oficial de un an, de la US Open 2022.

„Calvarul continuă” pentru Simona Halep

Presa din întreaga lume nu a rămas indiferentă, după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023. Francezii au notat faptul că situaţia româncei este un calvar fără sfârşit, deoarece de aproape două luni aşteaptă decizia judecătorilor.

De asemenea, publicaţia din Hexagon a mai notat faptul că existau speranţe pentru Halep, în privinţa unei participări la ultimul Grand Slam din acest an, însă acesteau au fost spulberate de către întârzierea verdictului din partea judecătorilor.

În cele din urmă, Simona Halep a fost înlocuită pe tabloul de la US Open de americanca Taylor Townsend.

Reclamă

„Simona Halep, calvarul continuă”: „Depistată pozitiv la Roxadust în urma unui control antidoping efectuat la ediția trecută a US Open, Simona Halep, care se afla pe lista de înscriere pentru această ediție 2023, și-a văzut în cele din urmă numele eliminat marți, cu câteva ore înainte de startul calificărilor pentru ultimul Grand Slam al sezonului.

Cu toate acestea, părea să existe totuși o speranță pentru româncă, care a postat recent mai multe fotografii și videoclipuri în care se antrenează în sala de sport, la câteva săptămâni după ce a apărut în fața unei comisii la Londra. O speranță care a fost așadar de scurtă durată, pentru că a fost înlocuită direct pe tablou de americanca Taylor Townsend”, au notat francezii de la welovetennis.fr.

Reacţia americanilor după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023

Reacţia americanilor după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023 nu a întârziat să apară. Simo nu şi-a aflat încă pedeapsa în scandalul de dopaj, deşi a trecut un an de când a jucat ultima oară un meci de tenis oficial.

Reclamă 4 / 0/3

„Halep se chinuie de la US Open de anul trecut să își demonstreze nevinovăția. De atunci, ea a ieșit din primele 1.000 de jucătoare din lume și va rămâne fără clasament. După ce a primit o a doua acuzație anti-doping în mai, ea a lovit atunci în ITIA pentru că i-a ucis reputația.

Audierile au avut loc la Londra recent, dar verdictul a tot fost amânat. A fost luată în discuție o potențială pedeapsă de 2 ani, care va fi apoi atacată la TAS. Asta înseamnă un proces îndelungat pentru Simona Halep”, au scris cei de la Tennis Up To Date.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și