Închide meniul

Când se joacă meciul dintre Simona Halep şi Anastasija Sevastova. Românca, marea favorită la calificarea în optimile de la Miami

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 20:36

Reclamă
Când se joacă meciul dintre Simona Halep şi Anastasija Sevastova. Românca, marea favorită la calificarea în optimile de la Miami

profimediaimages

Simona Halep o va întâlni pe Anastasija Sevastova în turul 3 de la Miami, sâmbătă, după ora 23:00

Simona Halep se va lupta cu Anastasija Sevastova pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la Miami. Letona în vârstă de 30 de ani este clasată pe locul 57 în ierarhia WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se joacă Simona Halep – Anastasija Sevastova

În cel mai bun moment al carierei, Sevastova a urcat până pe locul 11 în topul mondial. Halep o conduce cu 6 la 3 în meciurile directe. Ultimele 5 dispute s-au încheiat cu victoria Simonei cu 2-0 la seturi.

Dacă trece de Sevastova, Halep va da peste învingătoarea dintre poloneza de 19 ani Iga Swiatek (16 WTA) şi croata Ana Konjuh, care nu este clasată în ierarhia de simplu.

Simona Halep şi Iga Swiatek s-au întâlnit tot în optimi şi la Australian Open 2021. Românca şi-a luat revanşa pentru eşecul de la Roland Garros 2020, suferit tot în optimi.

Reclamă

Simona Halep, 400 de victorii în circuitul profesionist

Simona Halep a debutat în turneul de la Miami împotriva Carolinei Garcia (51 WTA). Ea s-a impus în 3 seturi, scor 3-6, 6-4, 6-0. A fost victoria cu numărul 400 pe tabloul principal al turneelor din circuitul profesionist.

"Sunt foarte fericită să aud asta. Este impresionant că am câștigat atâtea meciuri pe tabloul principal. Am mulți ani acolo și în top. Când mă confrunt cu momente grele, în timpul meciurilor, știu ce să fac. Am învățat din acele 400 de victorii", a declarat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” Vezi toate știrile
Citește și