Închide meniul

Ce loc ocupă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA. Ce alte românce se află în Top 100

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 8:57

Ce loc ocupă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA. Ce alte românce se află în Top 100

Ce loc ocupă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA.

Profimedia Images

Ce loc ocupă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA. Astfel, Sorana se menţine pe locul 26 în clasamentul WTA dat publicităţii luni şi este jucătoarea română cel mai bine clasată, în timp de Ana Bogdan şi Irina Begu au coborât în ierarhia mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea are 1765 de puncte şi este urmată în clasamentul româncelor de Ana Bogdan, care a coborât de pe 71 pe 72, cu 897 puncte.

Ce loc ocupă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA. Ce alte românce se află în Top 100

Irina Begu a coborât un loc şi este pe 74, cu 888 puncte. Jaqueline Cristian a urcat două locuri şi este pe 100, cu 674 puncte.

În Top 200 se mai află Gabriela Ruse, pe 185 (menţinere), cu 399 puncte şi Irina Bara, pe locul 192 (în urcare un loci), cu 380 puncte. Suspendată patru ani pentru dopaj, Simona Halep nu mai figurează în clasamentul WTA.

Lider al clasamentului WTA este belarusa Arina Sabalenka, cu 9480 puncte, urmată de Iga Swiatek, care are 8890 puncte. Pe locul trei se află Coco Gauff, cu 6455 puncte.

Reclamă

Sorana Cîrstea, „palmă” pentru Serena Williams: „Mereu a avut această aroganţă!”. Verdict în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Sorana Cîrstea nu s-a ferit şi a venit cu o „palmă” pentru Serena Williams. Totul după ce americanca a avut o reacţie surprinzătoare în momentul în care Simona Halep a fost suspendată patru ani în scandalul de dopaj.

„8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019. Chiar dacă nu este bună prietenă cu „Simo”, Sorana Cîrstea a arătat-o cu degetul pe cea care a câştigat 23 de turnee de Grand Slam. Cîrstea a dezvăluit că starul din Statele Unite a avut mereu probleme în a gestiona înfrângerile.

Serena ca și jucătoare a fost extraordinar de bună, dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu„, a declarat Sorana Cîrstea pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana a venit şi cu un verdict în scandalul uriaş în care este implicată Halep. Sfert-finalista de la US Open 2023 este convinsă că „Simo” nu a avut nicio tentativă de a se judeca. Cîrstea a luat şi măsuri, pentru a nu ajunge în situaţia constănţencei.

O cunosc pe Simona. Nu cred că vreodată s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat. Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportiv„, a mai spus Sorana.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și