Închide meniul

Ce program are Simona Halep pentru luna martie 2021. Cele două turnee importante la care participă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2021, 7:19

Ce program are Simona Halep pentru luna martie 2021. Cele două turnee importante la care participă

ProfimediaImages

Simona Halep şi-a stabilit programul pentru luna martie

Recent, Simona Halep a anunţat că nu merge la Doha, la turneul disputat în această săptămână. Dar, pe 7 martie, se va afla la startul competiţiei Dubai Duty Free. În 2020, ea câştiga întrecerea, după o finală cu Rybakina, 3-6, 6-3, 7-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce program are Simona Halep pentru luna martie 2021

Imediat după turneul de la Dubai, Simona Halep va reveni în România pentru a-şi face rapelul pentru vaccinul anti Covid-19. Ea va fi din nou prezentă la Institutul Cantacuzino, din Bucureşti.

"Am avut puţin emoţii. Îmi doream, dar bineînţeles am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi de asta am decis să îl fac. Sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori, mă bucur că am venit aici.

Simona Halep şi-a făcut vaccinul anti Covid-19

Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru, că sunt mai în siguranţă. Sunt bine acum, nu am nimic deci nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată.

Dacă este singura modalitate să scăpăm de pandemie, e un lucru pozitiv. Fiecare decide pentru el, dar sfatul meu este să-l facem, de asta am venit aici", a declarat Simona Halep imediat după ce s-a vaccinat.

Reclamă

Simona Halep revine la Miami şi apoi la turneele de zgură

Apoi, Simona Halep va merge la Miami, acolo unde, pe tabloul feminin, vor mai fi prezente și Bianca Andreescu, Venus Williams, Garbiñe Muguruza, Victoria Azarenka, Petra Kvitova sau Angelique Kerber. La masculin nu vor lipsi cei trei giganți, Roger Federer, Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Halep va continua apoi în perioada de zgură, unde va participa, ca de obicei, la patru turnee, Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie – 8 mai), Roma (10-16 mai) şi Roland Garros (23 mai – 5 iunie).

Toate meciurile disputate de Simona Halep în turneele WTA pot fi urmărite în timp real pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep va face rapelul vaccinului anti Covid-19
  • Halep va participa la două turnee în 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și