Închide meniul

Confesiunea tulburătoare a unei românce care a călătorit în SUA, în plină pandemie. Imaginile care au marcat-o: "Nu îmi venea să cred când am văzut"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 11:30

Confesiunea tulburătoare a unei românce care a călătorit în SUA, în plină pandemie. Imaginile care au marcat-o: "Nu îmi venea să cred când am văzut"

Zuma Press / Vincent Isore via Hepta

August 20, 2020, Parikia, France, Greece: Parikia, Greece August 20, 2020 - A plane of the airline ''Olympic'' lands on the Paros island - The island of Paros has seen increasing tourist numbers in recent years, it is the third most visited island in the Cyclades archipelago..ILLUSTRATION, GRECE, ILES GRECQUES, ILE DE PAROS, INSULAIRE, GENERIQUE, CARTE POSTALE, TOURISME, DESTINATION DE VOYAGE, SITE TOURISTIQUE, MEDITERRANEE, CULTURE MƒDITERRANƒENNE, EUROPE DU SUD, ARCHIPEL, PAYSAGE, VISITER, VACANCES ETE, SAISON ESTIVALE, COMPAGNIE AERIENNE OLYMPIC, AVION, VOL, ATTERRISSAGE, ILES DES CYCLADES. (Credit Image: © Vincent Isore/IP3 via ZUMA Press)

  • Buzărnescu, eliminată în primul tur
  • A fost învinsă de Sloane Stephens
  • Deciziile luate de organizatorii de la US Open

Sportiva care a ajuns pe locul 122 WTA a pierdut în minimum de seturi confruntarea cu favorita gazdelor Sloane Stephens, scor 3-6, 3-6. Buzărnescu știe ce i-a lipsit pentru a continua în turneul de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu, reacție după eliminarea de la US Open

"Mi-ar fi trebuit mai multe meciuri înaintea unui Grand Slam dar, din cauza clasamentului înghețat, nu am putut să joc mai multe partide. N-am avut nici cea mai bună tragere la sorți. Totuși a fost ok după atâtea luni de pauză", a declarat Mihaela Buzărnescu la Digi Sport.

Bucureșteanca de 32 de ani a dezvăluit că organizatorii de la US Open au impus reguli draconice din cauza pandemiei de coronavirus. Oricine le încălca risca să fie exclus.

Reclamă

"Aveam o grădină în afara hotelului, dar era un perimetru strict. Au fost puse niște semne și dacă le depășeam eram eliminați din concurs. Mie a trebuit să-mi aducă un amic un colet și nu am putut să vorbim. Ne-am văzut de la distanță. Era securitate în tot hotelul și trebuia să purtăm masca în permanență. Doar când nu ne antrenam puteam să nu o purtăm.

Am făcut 6 ore și jumătate de la Amsterdam la New York. Avionul a fost aproape gol. Pentru noi a fost foarte bine. La întoarcere, am fost 45 de pasageri de la New York la Amsterdam. Nu îmi venea să cred când am văzut", a spus jucătoarea din România.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami
WTA • 23 mart., 23:29
Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami! A învins-o fără drept de apel pe Sloane Stephens
Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel în turul 2 de la Indian Wells
WTA • 10 mart., 8:58
Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel în turul 2 de la Indian Wells! Sloane Stephens şi-a luat revanşa în faţa româncei
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha
Tenis • 11 feb., 19:59
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Doha! O aşteaptă un duel „de foc” cu Iga Swiatek
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Tenis • 17 ian., 18:08
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun
Extra • 25 dec., 22:05
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun! Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun