Închide meniul

”Cred că are nevoie să câștige un Grand Slam!” Simona Halep, analizată de o super-campioană, înainte de sezonul 2021

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 12:03

”Cred că are nevoie să câștige un Grand Slam!” Simona Halep, analizată de o super-campioană, înainte de sezonul 2021

Profimediaimages

Simona Halep, analizată înainte de sezonul 2021

”Cred că are nevoie să câștige un Grand Slam. A fost numărul 1 în lume, are deja două titluri de Grand Slam, dar pe măsură ce înaintezi în vârstă apar noi provocări. Cred că Simona regretă faptul că nu a jucat la US Open. Mulți jucători nu au știut la ce să se aștepte la New York, iar Simona a fost puțin speriată de protocoalele sanitare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lindsay Davenport: Cred că Halep își propune să își ridice nivelul în turneele de Grand Slam din 2021

Apoi, la Roland Garros nu a obținut ce și-a dorit, pierzând fără drept de apel în optimi cu Iga Swiatek. Cred că Halep își propune să își ridice nivelul în turneele de Grand Slam din 2021. Australian Open va fi o provocare pentru ea, a pierdut la limită cu Muguruza în semifinale, anul trecut, irosind mai multe oportunități. În concluzie, aceasta este ținta ei, un nou trofeu major în 2021″, a spus Davenport, pentru Tennis Channel.

Davenport e una dintre jucătoarele cele mai importante din anii 90, ea trecându-și în cont câte un titlu la Australian Open, US Open și Wimbledon. De asemenea, Davenport este și campioană olimpică, după aurul din 1996, la Atlanta.

Obiectivele din 2021 ale Simonei Halep

Simona Halep va debuta în noul sezon, în Australia, unde va trece şi printr-o perioadă de carantină de 14 zile. "Nu o să fie uşor. Sper să am un an mai bun decât 2020", a spus a doua jucătoare a lumii.

"Încerc să fac tot ce pot mai bine ca să câştig cât mai multe meciuri, însă n-o să fie uşor, pentru toată lumea o să fie greu în perioada asta.

Reclamă

Momentan plec în Australia, sper să fac treabă bună acolo. Vom vedea cum o să decurgă anul acesta, sper mai bine decât celălalt, care a trecut", a spus Simona Halep.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și