Închide meniul

Cristian Tudor Popescu îi dă credit lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a reuşit să triumfe la Toronto: „Se vede rolul antrenorului”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 11:08

Cristian Tudor Popescu îi dă credit lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a reuşit să triumfe la Toronto: „Se vede rolul antrenorului

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, după finala de la Toronto/ Profimedia

Cristian Tudor Popescu îi dă credit complet lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a reuşit să triumfe la Toronto. Jurnalistul a declarat că românca a triumfat în Canada datorită unei condiţii psihice excelente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat turneul de la Toronto, după o finală de mare luptă cu Beatriz Haddad Maia. Românca a învins în set decisiv, scor 6-3 2-6, 6-4, la capătul unui meci ce a durat peste două ore de joc.

Cristian Tudor Popescu îi dă credit lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a reuşit să triumfe la Toronto

Cristian Tudor Popescu a analizat jocul prestat de Simona Halep, în finala de la Toronto. Acesta a remarcat faptul că românca nu a evoluat la capacitate maximă, însă a reuşit să-şi adjudece victoria prin prisma unei condiţii pshice excelente.

CTP a declarat, totodată, că Patrick Mouratoglou este cel care a reuşit să o determine pe Simona Halep să nu cedeze, chiar şi în meciurile în care nu arată cel mai bun joc al său. Relaţia dintre româncă şi antrenorul francez a fost cheia succesului de la Toronto, după cum afirmă gazetarul.

„Pentru marii campioni, meciurile câștigate fără să joace la valoarea maximă au un efect de obicei benefic. Simona acum a ajuns să facă ea puncte, nu așteaptă greșeală adversarei. După cum spunea Bjorn Borg, un mare campion este cel care știe să câștige chiar și atunci când joacă prost

Reclamă

Simona a dat dovadă de o soliditate psihică, de o determinare excepționale. Se vede aici și rolul antrenorului. Patrick Mouratoglou a reușit să construiască această stare în relația cu Simona.

Are însă 30 de ani, nu e bine să mai joace schimburi lungi, de un an aștept să preia inițiativa De 6 luni a avut nevoie cu Mouratoglou pentru a-și însuși jocul agresiv. Acum este jocul ei, l-a integrat, Simona e convinsă că trebuie să joace așa, are încredere în jocul ei și o face pentru a depăși momentele grele”, a declarat CTP, conform sport.ro.

Cristian Tudor Popescu, despre probleme din jocul Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a identificat problema din jocul Simonei Halep. Acesta a dezvăluit că românca a servit extem de slab, comiţând numeroase duble greşeli.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă joc, care merge bine, serviciul nu merge bine. A reușit, totuși, printr-o condiție psihică excelentă să depășească acest neajuns major, dacă ne gândim câte duble greșeli a făcut în turneu.

Asta poate să destabilizeze jucătorul grav, pentru că sunt puncte date adversarului gratis, fără efort, mai ales când se produc în momente critice ale meciului”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu, pentru sursa citată mai sus.

Mesajul emoţionant postat de Simona Halep, după ce a cucerit trofeul de la Toronto

Simona Halep a dezvăluit faptul că Patrick Mouratoglou i-a readus încrederea că poate câştiga titluri importante. Turneul de la Toronto a fost primul câştigat de Simo alături de antrenorul francez.

„Victoria de astăzi înseamnă mult pentru mine. Am revenit mental încă din aprilie anul acesta.

După ce am ajuns în semifinale la Wimbledon, să câştig aici este un alt pas uriaş.

Le mulţumesc mult românilor de aici din Toronto, care m-au făcut să mă simt ca acasă. Atmosfera de pe teren a fost incredibilă datorită vouă. Vă sunt recunoscătoare.

În urmă cu câteva luni, nu mă gândeam că aş putea câştiga din nou acest trofeu. Patrick Mouratoglou, îţi mulţumesc că ai fost lângă mine şi m-ai făcut o jucătoare mai bună. Asta s-a întâmplat pentru că ai avut încredere că sunt în continuare capabilă să fac lucruri bune pe terenul de tenis.

Reclamă

Şi în final, le mulţumesc celor din echipa mea, pentru munca depusă în fiecare zi”, a fost mesajul postat de Simona Halep, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
  • Cristian Tudor Popescu, credit pentru Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep
  • Românca s-a impus la Toronto, fiind primul trofeu cucerit alături de antrenorul francez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și