Închide meniul

Cu cine va juca Emma Răducanu în „sferturi” la Transylvania Open. Se apropie meciul de vis cu Simona Halep

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 17:45

Cu cine va juca Emma Răducanu în „sferturi la Transylvania Open. Se apropie meciul de vis cu Simona Halep

Emma Răducanu, sfătuită să îl aducă antrenor pe Darren Cahill

Profimedia

În faza următoare, Răducanu o va întâlni pe sportiva din Ucraina Marta Kostyuk, locul 55 WTA. Kostuyk le-a învins până acum pe Bernarda Pera, 94 WTA, și pe Mona Barthel, locul 202 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu – Marta Kostyuk, în sferturi la Transylvania Open

Va fi primul meci direct între Emma Răducanu și Marta Kostyuk. Jucătoarea din Ucraina s-a duelat recent și cu Simona Halep, la Indian Wells, fiind învinsă de româncă cu 6-7, 1-6.

Cea mai bună performanță a Martei Kostyuk în acest an a fost la Abu Dhabi, turneu de categorie 500, unde a ajuns până în semifinale. Ea a mai ajuns în semifinale și la Istanbul, turneu de categorie 250, unde a fost învinsă de românca Simona Halep.

De cealaltă parte, Emma Răducanu, deși are doar două victorii în circuitul WTA, are un început de carieră fulminant, reușind să câștige titlul de campioană la US Open.

Dacă trece de Marta Kostyuk, Emma Răducanu poate juca în semifinale împotriva Simonei Halep. Pentru asta, și „Simo” are nevoie să depășească faza optimilor și sferturile.

Reclamă

Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4

Emma Răducanu a început ca din tun meciul cu Ana Bogdan și avea deja 3-0, cu break, după doar câteva zeci de minute. Replica Anei Bogdan a fost modestă, astfel că britanica cu origini românești a câștigat primul set cu 6-3.

Răducanu a început tare și actul secund și a trecut repede în avatanj, scor 2-0. Doar că elenul campioanei de la US Open a fost tăiat de Ana Bogdan, care a reușit trei game-uri consecutive, trecând în avantaj, scor 3-2.

Momentul bun al româncei nu a durat însă mult, iar Emma a revenit rapid, ducând scorul al 5-3. Bogdan s-a menținut în meci pe propriul serviciu, reușind să reducă din diferență la 5-4, dar n-a mai avut ce să facă și pe serviciul lui Răducanu. A fost 6-3, 6-4 pentru tânarea jucătoarea, care s-a calificat în sferturi la Transylvania Open.

Reclamă 4 / 0/3

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și