Închide meniul

Cum a comentat Jimmy Connors scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Fostul lider ATP, mesaj clar pentru româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 19:36

Cum a comentat Jimmy Connors scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Fostul lider ATP, mesaj clar pentru româncă

Jimmy Connors, mesaj pentru Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Jimmy Connors a comentat scandalul de dopaj care o are în prim-plan pe Simona Halep. Fostul lider ATP s-a declarat surpins de faptul că românca se confruntă cu o astfel de situaţie, având în vedere performanţele sale remarcabile din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, numită Roxadustat. Vestea a şocat lumea sportului alb, şi mai multe legende şi-au exprimat susţinerea pentru româncă.

Cum a comentat Jimmy Connors scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep

Jimmy Connors a declarat că a fost surprins de faptul că Simona Halep a fost depistată pozitiv la testele anti-doping. Fostul tenismen american este convins că românca nu a luat în mod intenţionat Roxadustat, şi speră ca situaţia se va clarifica.

„Am văzut știrea. Eu nu cred că este așa. Clar s-a întâmplat ceva ciudat. E dublă camioană de Grand Slam, e o jucătoare care muncește foarte mult, care își vede de treaba ei. Nu o apăr și nu o acuz. Spun doar ce am văzut din afară la ea. Când am văzut știrea, am zis că trebuie să citesc mai mult, însă nu am intrat în detalii: ce a făcut, cum s-a întâmplat, când a fost prinsă.

Nu știu regulile de acum din tenis (n.r – în privința dopajului), îmi este greu să spun ceva despre acest caz, dar sper că a fost o greșeală și va reveni pentru că îmi place stilul ei, e genul de jucătoare care muncește din greu și dă tot ce poate pe teren. Sper că va continua să fie o forță în circuitul feminin”, a declarat Jimmy Connors, în cadrul podcastului Advantage Connors.

Reclamă

Jimmy Connors a fost lider mondial în circuitul ATP timp de 268 de săptămâni, între 1974 şi 1977, câştigând 8 titluri de Grand Slam la simplu.

Simona Halep a depus contestaţie la TAS

Simona Halep a depus contestaţie la TAS, după ce a fost suspendată provizoriu din circuit, fiind depistată pozitiv la Roxadustat, după un test la US Open 2022.

Conform orangesport.ro, TAS va hotărî data la care va avea loc procesul şi o va anunţa ulterior pe campioana noastră modul în care se va desfăşura. Simo are la dispoziţie 21 de zile de la anunţul făcut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului să demonstreze că este nevinovată.

Reclamă 4 / 0/3

Avocaţii Simonei Halep au ales să se apere în faţa unui complet de judecată, format din 3 judecători, în detrimentul unui judecător unic, aceştia fiind convinşi că au astfel o şansă mai mare.

Simona Halep se va putea prezenta la proces, un lucru interzis în pandemie, când totul se desfăşura online. Ea are astfel şansa de a fi mai convingătoare în faţa oamenilor legii.

Recomandări
  • Jimmy Connors a comentat scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep
  • Ce mesaj a transmis fostul lider ATP

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și