Închide meniul

Cum a convins-o Monica Niculescu pe Simona Halep să revină la echipa de Fed Cup a României

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 6:52

Cum a convins-o Monica Niculescu pe Simona Halep să revină la echipa de Fed Cup a României

ProfimediaImages

Monica Niculescu, detalii despre relaţia cu Simona Halep

  • Simona Halep participă la barajul cu Italia
  • Monica Niculescu e noul căpitan-jucător al echipei de Fed Cup

"Ştiam că Simona nu urma să joace, dar am vorbit cu ea şi i-am spus: “Voi fi noul căpitan”, iar ei i-a plăcut foarte mult ideea. Dacă va fi sănătoasă, va veni şi mă va ajuta să câştigăm puncte pentru România. Simona se numără printre jucătoarele care îşi scriu numele în istoria tenisului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să fii căpitanul acestei jucătoare… ei bine, aceste jucătoare au standarde înalte, aşa că trebuie să fiu la cel mai bun nivel posibil. Dacă ea va veni, va fi bine. Vreau să-i mulţumesc. Şi sper că la 17 aprlie vom râde şi vom fi o echipă fericită", a spus Niculescu. 

Simona Halep visează să câştige FED Cup

Simona Halep a anunţat că unul dintre marile sale obiective este să câştige FED Cup. Mai mult, marea noastră campioană spune că vrea să participe şi la Jocurile Olimpice din 2024.

Reclamă

"Am dat tot ce am putut la FED Cup și visul meu este să câștigăm acest turneu, avem oameni lângă noi cu sufletul. Nu aș renunța la al treilea trofeu de Grand Slam, dar aș pune înainte trofeul la FED Cup. Dar înainte de toate medalia la Jocurile Olimpice.

Asta îmi doresc și o să mai am șanse să joc. În planul meu este să joc și Olimpiada 2024. Mai joc, o să mai stau prin preajmă", a mai spus Halep.

Reclamă

Simona Halep va participa la meciul de Fed Cup dintre România şi Italia, ce contează pentru barajul de menţinere în Grupa Mondială. Va fi primul meci ca antrenor-jucător pentru Monica Niculescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Monica Niculescu şi Oksana Kalaşnikova s-au calificat în optimi la dublu, la Miami
Tenis • 24 mart., 12:59
Monica Niculescu şi Oksana Kalaşnikova s-au calificat în optimi la dublu, la Miami
Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu la Australian Open
Australian Open • 17 ian., 9:32
Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu la Australian Open. Românca şi colega ei, învinse fără drept de apel
Monica Niculescu, învinsă în finala turneului de la Washington
WTA • 5 aug., 21:38
Monica Niculescu, învinsă în finala turneului de la Washington. Românca şi Alexa Guarachi au cedat în două seturi!
Monica Niculescu, în finală la Washington!
Tenis • 4 aug., 23:39
Monica Niculescu, în finală la Washington! Românca şi Alexa Guarachi şi-au spulberat adversarele din semifinale
Monica Niculescu a pierdut finala de dublu la Bad Homburg
Tenis • 2 iul., 17:40
Monica Niculescu a pierdut finala de dublu la Bad Homburg. Meciul a fost întrerupt în primul set