Închide meniul

Darren Cahill a răbufnit, după ce Simona Halep a primit o nouă amânare în procesul de dopaj: „Grijă 0 pentru un sportiv!”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 16:28

Reclamă
Darren Cahill a răbufnit, după ce Simona Halep a primit o nouă amânare în procesul de dopaj: „Grijă 0 pentru un sportiv!

Darren Cahill a răbufnit, după ce Simona Halep a primit o nouă amânare în procesul de dopaj

Darren Cahill şi Simona Halep, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Darren Cahill a răbufnit, după ce Simona Halep a primit o nouă amânare în procesul de dopaj. Românca a aflat că nu îşi va primi verdictul în această săptămână, iar fostul său antrenor a transmis un mesaj categoric, prin care o susţine pe „Simo” şi îi critică în termeni duri pe cei care s-au ocupat de cazul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, de către Tribunalul Sports Resolutions de la Londra. Românca îşi aştepta decizia în această săptămână, însă a aflat că va avea parte de o nouă amânare.

Darren Cahill a răbufnit, după ce Simona Halep a primit o nouă amânare în procesul de dopaj

Darren Cahill a transmis un mesaj clar despre situaţia pe care o traversează Simona Halep. Antrenorul australian a transmis faptul că procesul româncei a fost gestionat înrgozitor de către cei de la ITF şi ITIA.

De asemenea, fostul tehnicianul al lui Halep a mai transmis faptul că oficialii tenisului mondial au avut „grijă zero” faţă de starea emoţională a româncei, care merită să îşi afle verdictul.

„O nouă amânare. Detaliile acestui caz vor ieși la lumină în cele din urmă, dar, indiferent de verdict, acest proces a fost gestionat îngrozitor de ITF și ITIA.

Reclamă

Grijă 0 pentru un sportiv sau pentru starea sa, într-un caz care a fost tărăgănat mai mult de 12 luni și în care încă nu s-a ajuns la un verdict. Respect programul de testare al sportivilor și sunt partizanul unor procese corecte, dar acesta a fost departe a fi corect.

Simona merită să știe ce va face cu a sa carieră sau cu viața ei. În acest moment, nu poate face nimic. Niciun jucător nu ar trebui să mai treacă printr-un asemenea proces plin de amânări vreodată.

WTA și consiliul jucătorilor trebuie să facă mai mult pentru a le asigura jucătorilor protecție și dreptul la o soluționare mai rapidă”, a transmis Darren Cahill, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, anunţ despre decizia în cazul de dopaj

Simona Halep a făcut un anunţ de ultimă oră despre decizia în cazul de dopaj. Halep a spus că, deşi aştepta o decizie la începutul lunii septembrie, aceasta va întârzia şi mai mult.

Simona Halep a dezvăluit că astăzi a aflat acest lucru şi că toate aceste amânări au un efect emoţional asupra sa.

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată.

Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea„, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și