Închide meniul
NEWS ALERT

Darren Cahill, anunţ de ultimă oră despre revenirea Simonei Halep pe teren. Care este primul turneu în care ar putea juca!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2021, 20:47

Darren Cahill, anunţ de ultimă oră despre revenirea Simonei Halep pe teren. Care este primul turneu în care ar putea juca!

Darren Cahill, anunţ de ultimă oră despre revenirea Simonei Halep pe teren

Profimediaimages

Cahill a dezvăluit, imediat după finala de la Wimbledon câştigată de Novak Djokovic, că Halep este pentru moment în vacanţă. În câteva săptămâni ar putea să pună din nou mâna pe racheta de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, anunţ de ultimă oră despre revenirea Simonei Halep pe teren

Australianul a oferit detalii despre revenirea Simonei în circuitul WTA. Campioana noastră şi-ar putea face apariţia în turneul de la Cincinnati, care se va desfăşura între 16 şi 22 august.

S-a uitat la meci, mi-a trimis un mesaj imediat după finală. A felicitat-o și pe Ashleigh Barty, e în vacanță acum, în Italia. O să înceapă antrenamentele în săptămânile următoare și sper să fie în regulă pentru Cincinnati„, a spus Cahill la Eurosport.

Halep a ajuns de trei ori în finala turneului de la Cincinnati, dar a ratat de fiecare dată trofeul. În 2015 a fost învinsă de Serena Williams (3-6, 6-7), în 2017 a pierdut meciul cu Garbine Muguruza (1-6, 0-6), iar în urmă cu trei ani a cedat în set decisiv cu Kiki Bertens (6-2, 6-7, 2-6).

Pe ce loc a coborât Simona Halep după ce Ashleigh Barty a devenit noua campioană de la Wimbledon

S-a aflat pe ce loc a coborât Simona Halep după ce Ashleigh Barty a devenit noua campioană de la Wimbledon. Câştigătoare în 2019, românca nu a putut să participe în competiţia londoneză din cauza unei accidentări.

Reclamă

Halep nu şi-a putut apăra cele 2000 de puncte WTA şi a avut de suferit pe durata turneului de Grand Slam. Rezultatele înregistrate în cele două săptămâni de concurs au făcut-o să ajungă de pe poziţia a 3-a până pe locul 9 WTA.

Ashleigh Barty a învins-o pe Karolina Pliskova, în finală, cu 6-3, 6-7, 6-3. Chiar şi aşa, Pliskova revine în TOP 10 după ce şi-a trecut în cont 1300 de puncte WTA. Ocupantă a locului 13 la începutul competiţiei de la Londra, jucătoarea din Cehia va ocupa, de luni, locul 7 WTA. A obţinut şi un cec de un milion de euro!

Vă mulţumesc, m-am bucurat pentru fiecare minut în care am fost pe teren. Niciodată nu plâng, niciodată până acum. Eu am făcut tot ce am putut, dar a fost greu să joc împotriva lui Ashleigh. Felicitări!„, a declarat Karolina Pliskova pentru eurosport.ro, după finala cu Ashleigh Barty.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a fost depăşită, în clasament, de Aryna Sabalenka, Sofia Kenin, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Karolina Pliskova şi Iga Swiatek. O despart acum 4605 puncte faţă de Ashleigh Barty şi 3006 puncte faţă de ocupanta locului secund, Naomi Osaka.

Recomandări
  • Simona Halep îşi pregăteşte revenirea pe teren
  • Românca nu a putut juca la Wimbledon din cauza unei accidentări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și