Închide meniul

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep! A reacţionat imediat după ce românca şi-a anunţat revenirea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 10:43

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep! A reacţionat imediat după ce românca şi-a anunţat revenirea

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Simona Halep şi Darren Cahill, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Darren Cahill a transmis un mesaj în limba română pentru Simona Halep. Antrenorul australian a reacţionat imediat, după ce românca şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va participa la turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami. Românca şi-a anunţat prezenţa la turneul american, după ce a primit un wild card din partea organizatorilor.

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Darren Cahill nu a rămas indiferent, după ce Simona Halep şi-a anunţat revenirea în circuitul WTA, ca urmare a procesului de dopaj câştigat. Antrenorul australian a transmis un mesaj de două cuvinte, în limba română, arătându-şi astfel entuziasmul faţă de revenirea fostului lider WTA.

„Haide, Simona”, a transmis Darren Cahill, la postarea de pe Instagram prin care Simona Halep îşi anunţă participarea la turneul de la Miami.

Turneul de la Miami este prima competiţie la care Simona Halep participă, după suspendarea pentru dopaj. Turneul se va desfăşura în perioada 17-31 martie.

Reclamă

Numele lui Darren Cahill a fost primul pe care Simona Halep l-a pronunţat, atunci când a fost întrebată despre viitoarea sa echipă. Românca a dezvăluit că a avut o relaţie extrem de bună cu antrenorul australian, care a fost alături de ea în această perioadă. Cahill îl antrenează pe Janick Sinner, cel care a câştigat Australian Open la începutul acestui an.

„Cu el am avut o relație foarte bună de antrenor-sportiv. M-a sfătuit și a fost alături de mine. Și în momentele astea mă ajută în procesul de revenire”, a spus Halep.

Simona Halep a anunţat că va juca la Miami

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca! Fostul lider mondial va evolua la turneul de la Miami, acolo unde va primi un wild-card.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt încântată să vă anunț pe toți că mă voi întoarce în circuitul WTA în două săptămâni la @miamiopen! Mulțumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem în curând!”, a scris pe Instagram dubla câştigătoare de Grand Slam.

Anterior, directorul turneului de la Miami, fostul jucător american de tenis James Blake, anunţa că Halep va primi un wild-card dacă doreşte să evolueze la Miami.

”Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, a fost scrisoarea semnată de directorul WTA Miami, James Blake, conform antena3.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și