Închide meniul

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj: „Mi se face rău de fiecare dată când mă gândesc!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 februarie 2023, 15:44

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj: „Mi se face rău de fiecare dată când mă gândesc!

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj

Simona Halep şi Darren Cahill/ Profimedia

Darren Cahill a anunţat când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj în care este implicată, încă din luna octombrie. Fostul antrenor al româncei se declară convins de nevinovăţia acesteia, despre care susţine că este o persoană extrem de cinstită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep luptă pentru a-şi dovedi nevinovăţia, după ce a fost depistată pozitiv la testele anti-doping efectuate la US Open. Din spusele lui Darren Cahill, audierilor vor avea loc în luna februarie, la tribunalul sportiv din Marea Britanie.

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj

Darren Cahill a oferit noi declaraţii despre scandalul în care este implicată Simona Halep. Antrenorul australian susţine că i se face rău de fiecare dată când se gândeşte la ce nedreptate a fost supusă românca.

Totodată, Cahill susţine că „Simo” a identificat alimentul contaminat pe care l-a ingerat în perioada în care a fost supusă testelor anti-doping.

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Reclamă

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut.

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedepasa pentru aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

Să sperăm că nu va fi mare, dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba.

Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul australian a declarat că românca este o profesionistă desăvârşită, şi posedă un mare talent. Însă, în ciuda acestuia fapt, Cahill a declarat că fostul lider WTA se oprea uneori din a câştiga în momentele cheie.

„Primul jucător pe care l-am antrenat a fost Lleyton Hewitt. El nu ieșea pe teren ca să joace tenis, ci la război, de fiecare dată când juca.

Când am lucrat cu Simona Halep, a fost o poveste puțin diferită, fiindcă a avut mereu talentul, etica muncii, dorința, dar ea însăși se oprea din a câștiga, în momentele importante.

Cred că întotdeauna trebuie să fii sincer cu jucătorul tău. Durează până ajungi să îl cunoști, trebuie să pui multe întrebări, dar cred că important la antrenorat e să înveți să asculți”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și