Închide meniul

Decizia istorică luată de Naomi Osaka în lupta împotriva rasismului. "Mi s-a făcut rău de la stomac când am văzut"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 august 2020, 6:24

Decizia istorică luată de Naomi Osaka în lupta împotriva rasismului. "Mi s-a făcut rău de la stomac când am văzut"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Naomi Osaka a refuzat să joace tenis

Decizia lui Naomi a venit după ce Jacob Blake, un bărbat de culoare de 29 de ani, a fost împuşcat de nu mai puţin de 7 ori în spate, chiar de faţă cu cei 3 copii ai săi. Mai mulţi sportivi au ales să protesteze după ce au aflat acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Osaka: "Mi s-a făcut rău de la stomac când am văzut"

"Salutare, după cum mulţi dintre voi ştiţi, eram programată să joc semifinale mâine. Totuşi, înainte să fiu o sportivă, sunt o femeie de culoare. Ca femeie de culoare, simt că sunt lucruri mult mai importante despre care trebuie să atragem atenţia, decât să mă vedeţi pe mine jucând tenis.

Nu aştept niciun rezultat imediat prin faptul că nu am jucat eu, dar faptul că lumea va discuta intens despre lucrul ăsta ne va duce în direcţia cea bună. 

Când am văzut comportamentul poliţiei când vine vorba de oamenii de culoare mi s-a făcut rău la stomac. Am obosit să avem aceeaşi discuţie fără sfârşit. Când va fi de ajuns?", a scris Naomi, pe contul personal de Twitter. 

Reclamă

Din păcate, Blake a paralizat de la brâu în jos, iar nord-americanii încearcă să se răzbune pe forţele de ordine. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și