Închide meniul

Decizie cutremurătoare luată de Carla Suarez Navarro! E pregătită să joace tenis şi în 2021, chiar dacă are cancer. "Mi-e teamă că medicii vor spune nu"

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 17:54

Decizie cutremurătoare luată de Carla Suarez Navarro! E pregătită să joace tenis şi în 2021, chiar dacă are cancer. "Mi-e teamă că medicii vor spune nu"

Hepta

Carla Suarez Navarro are cancer

  • Carla Suarez Navarro are cancer
  • Iberica are 32 de ani

"Am încercat cu mingi moi, mingi pentru copii şi a mers bine. Încerc să joc de două-trei ori pe săptămână, de fiecare dată ridicând puţin mai mult nivelul. Mă ajută să mă deconectez mental. Am pierdut forma fizică, dar nu şi senzaţia. Nu am multă mobilitate, dar nu este ceea ce am nevoie astăzi", a spus Navarro, citată de Mundo Deportivo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Scopul este de a juca trei sau patru turnee". Întrebată dacă medicii ştiu de de dorinţa ei de a se întoarce, Suarez Navarro a răspuns zâmbind: "Nu le-am spus, mi-e teamă că vor spune nu."

Mesajul Simonei Halep după ce a auzit cumplita veste

Simona Halep a reacţionat imediat după ce a primit cumplita veste, în septembrie. Marea noastră campioană i-a transmis un mesaj de încurajare jucătoarei din Spania.

Reclamă

"Carla, sunt șocată și extrem de supărată după ce am aflat vestea. Mă gândesc la tine și știu că ești o persoană puternică și specială care va trece cu bine peste asta", a scris Simona Halep.

"Trebuie să înfrunt o realitate complicată. Este timpul să accept și să merg înainte, bazându-mă pe sfatul medicilor. Întotdeauna pozitivă! Răbdarea și încrederea în sine m-au ghidat în întreaga carieră. Nu este cel mai ușor adversar, va trebui să dau ce am mai bun", a scris Navarro pe Twitter, la începutul lunii septembrie. 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Penalty anulat cu VAR 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie