Închide meniul

Detalii neștiute despre Simona Halep. ”E destul de timidă, a crescut într-o anumită atmosferă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 12:42

Detalii neștiute despre Simona Halep. ”E destul de timidă, a crescut într-o anumită atmosferă”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Detalii neștiute despre Simona Halep. ”E destul de timită, a crescut într-o anumită atmosferă”

Stelea a vorbit despre personalitatea Simonei Halep și spune că este o persoană timidă, dar în același timp apreciază naturalețea și trebuie să o acceptăm în acest fel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stelea, despre Simona Halep: ”E destul de timidă”

”E o persoană destul de timidă. A crescut într-o anumită atmosferă, e educată, știe ce înseamnă respectul față de oameni și asta o face să fie destul de reținută. Are cercul ei de oameni, lucru care mi se pare normal. 

Așa mă comportam și eu ca sportiv. Nu mă deschideam în fața oricui și nu aveam pe oricine prieten. Acest lucru o ajută și a făcut-o să aibă succes. E naturală. Cine o acceptă, o acceptă așa. Nu poate să râdă de dimineața până seara tuturor”, a declarat Stelea, pentru GSP.

Simona Halep nu știe dacă va participa la US Open

Simona Halep are mari semne de întrebare în privinţa participării la US Open. Americanii n-au luat momentan nicio decizie finală în privinţa Grand Slam-ului care ar trebui să se desfăşoare în perioada 31 august-13 septembrie.

"Am, cu siguranță, mari temeri în legătură cu deplasarea acolo în aceste condiții. Nu doar pentru că suntem în mijlocul unei pandemii, ci și din cauza riscului de călătorie, potențiala carantină și apoi schimbările din jurul turneului.

Reclamă

Suntem obișnuiți ca lucrurile să se desfășoare foarte diferit, nu va fi o tranziție ușoară, în special pentru corpurile noastre. Știu că turneul și sponsorii ar dori să se dispute și că mulți jucători au rămas fără job, dar cred că e o decizie extrem de personală pe care trebuie să o luăm.

E important să înțelegem că fiecare are necesități individuale, că trebuie să ne gândim la ce e bine pentru sănătatea noastră și pentru cariera pe termen lung", a declarat Simona Halep pentru New York Times.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și