Închide meniul

"Ea a pierdut meciul, nu l-a câștigat Simona!" CTP o felicită pe adversara lui Halep. Tomljanovic: "O să mă doară o vreme!" + Mesaj impresionant al româncei

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 14:23

"Ea a pierdut meciul, nu l-a câștigat Simona!" CTP o felicită pe adversara lui Halep. Tomljanovic: "O să mă doară o vreme!" + Mesaj impresionant al româncei

profimediaimages

Simona Halep, mesaj impresionant pentru Ajla Tomljanovic, după ce a învins-o la Australian Open 2021

  • Simona Halep a eliminat-o pe Ajla Tomljanovic
  • Ea a revenit de la 2-5 în setul decisiv

Cristian Tudor Popescu a lăudat-o pe Simona Halep pentru că a reuşit să nu se enerveze în meciul cu Ajla Tomljanovic. Jurnalistul a lăudat pe jucătoarea din Australia, care a fost la un singur game de câştigarea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Tudor Popescu: "Cu toată dragostea pentru Halep, dar a fost un meci pierdut de Ajla"

"Tomljanovic a jucat un tenis excepțional, meciul ea l-a pierdut, nu l-a câștigat Simona. Cu toată dragostea pentru Halep, dar a fost un meci pierdut de Ajla. Nu doar în fața Simonei de astăzi, ci în fața celor 10 de ani în care Simona a fost în vârful tenisului, în top 10. Asta s-a văzut, capacitatea Simonei, trecută prin atâtea momente critice, de a rezista sub gloanțe. Așa a reușit Simona să câștige, să nu se enerveze. E pericolul cel mai mare, să joci cu o adversară mult mai jos clasată decât tine și să vezi că joacă excepțional. 

Tomljanovic a făcut niște mingi de generic! A fost mult mai agresivă decât Simona, a încercat mult mai mult, scurte excepționale. De fapt, toate scurtele ei s-au transformat în puncte! A lovit la linie, decisiv, și-a asumat riscuri. Un tenis spectaculos! Meritul Simonei este că a reușit să uite că este Simona Halep. Dacă s-ar fi gândit prea mult la ideea «Fata asta nu are bunul simț să piardă în fața capului de serie #2», ar fi fost ea pierdută. 

Reclamă

(…) E un meci de mare folos. Astfel de partide câștigate foarte greu, după o bătălie crâncenă, pot propulsa jucătoarele în turneu, în special jucătoarele mari. Știu să se mobilizeze, să folosească astfel de meciuri grele, în primele tururi, în fața unor jucătoare mai slab cotate", a declarat Cristian Tudor Popescu, în gsp.

Cum a felicitat-o Simona Halep pe Ajla Tomljanovic, după meciul câştigat la Australian Open 2021

Simona Halep a felicitat-o şi ea pe australiancă. "Ce noapte! Un meci mare, Ajla Tomljanovic", a transmis numărul 2 mondial, pe contul de Twitter.

Reclamă

Australianca în vârstă de 27 de ani, clasată pe locul 72 în topul WTA, a declarat că va uita cu greu meciul pierdut în faţa lui Halep.

"Am fost atât de aproape! Știam că nu o să am o viață ușoară până la final. Simona și-a ridicat nivelul pe parcurs. Cumva mă așteptam la asta. 

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aș fi să dau timpul înapoi, poate aș fi rămas mai agresivă spre final. E clar că nu o să uit prea devreme acest eșec. O să mă doară o vreme, dar voi reveni curând, am oameni de calitate în jurul meu”, a declarat Ajla Tomljanovic, la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep