Închide meniul

Emma Răducanu, ultimul mesaj înainte să părăsească România. „Mi-a plăcut foarte mult să fiu aici!” Ce planuri are campioana de la US Open

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 13:15 / Actualizat: 30 octombrie 2021, 15:48

Emma Răducanu, ultimul mesaj înainte să părăsească România. „Mi-a plăcut foarte mult să fiu aici! Ce planuri are campioana de la US Open

Emma Răducanu, după Transylvania Open

Profimedia

Emma Răducanu a ratat semifinala de vis de la Transylvania Open, cu Simona Halep. Campioana de la US Open a pierdut fără drept de apel, 2-6, 1-6, în faţa ucrainencei Marta Kostyuk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, mesaj înainte să părăsească România

După Transylvania Open, a cărei organizare a impresionat-o, pentru Emma urmează o perioadă de repaus, după care campioana de la US Open pregătește o revenire în forță.

„Ciao Ciao! Mă voi odihni și voi fi mai bună în curând. Abia aștept ceea ce urmează, doar gânduri pozitive! Mi-a plăcut mult să fiu aici în România, un turneu foarte bine organizat!”, a scris Emma Răducanu, pe contul oficial de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Emma (@emmaraducanu)

În ciuda înfrângerii din sferturi, Emma Răducanu rămâne cu o experiență inedită trăită la Cluj. A fost primul turneu la senioare jucat în țara de origine a tatălui ei, Ion Răducanu.

Reclamă

Emma Răducanu, cuvinte uriaşe la adresa României

Situația epidemiologică de pe teritoriul României o va împiedica pe Emma Răducanu să își revadă bunica din partea tatălui, stabilită la București. Cele două nu s-au întâlnit niciodată de la startul pandemiei de coronavirus.

„Nu ştiu dacă o să o vizitez pe bunica mea. Este o situaţie dificilă cu cazurile şi vreau să o protejez. Planul este să merg la Linz. După aceea, o să am o săptămână liberă şi o să încep pregătirea noului sezon.

Toată româna am învăţat-o de la bunica mea, sper că e mândră de discursurile mele în limba română. Sunt sigură că a urmărit meciurile şi e bucuroasă de faptul că am vorbit limba română”, a spus Emma Răducanu într-o conferință de presă susținută la Cluj-Napoca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Citește și