Închide meniul

Emma Răducanu, cuvinte uriaşe la adresa României: „100% mă întorc, vor avea prioritate”. Cine a învăţat-o limba română

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 8:09

Emma Răducanu, cuvinte uriaşe la adresa României: „100% mă întorc, vor avea prioritate. Cine a învăţat-o limba română

Emma Răducanu, după Transylvania Open

Profimedia

  • Emma Răducanu, cuvinte uriaşe la adresa României
  • Cine a învăţat-o limba română

Emma Răducanu a părăsit turneul de la Cluj Napoca în sferturi. A pierdut fără drept de apel, 2-6, 1-6, în faţa ucrainencei Marta Kostyuk şi şi-a dezvăluit planurile de viitor.. Britanica nu va mai merge la București pentru a-și vizita bunica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, cuvinte uriaşe la adresa României

Situația epidemiologică de pe teritoriul României o va împiedica pe Emma Răducanu să își revadă bunica din partea tatălui, stabilită la București. Cele două nu s-au întâlnit niciodată de la startul pandemiei de coronavirus. „Nu ştiu dacă o să o vizitez pe bunica mea. Este o situaţie dificilă cu cazurile şi vreau să o protejez. Planul este să merg la Linz. După aceea, o să am o săptămână liberă şi o să încep pregătirea noului sezon.

Citește și:

Toată româna am învăţat-o de la bunica mea, sper că e mândră de discursurile mele în limba română. Sunt sigură că a urmărit meciurile şi e bucuroasă de faptul că am vorbit limba română”, a spus Emma Răducanu într-o conferință de presă susținută la Cluj-Napoca.

Reclamă

Emma Răducanu, îndrăgostită de România

Chiar dacă a ratat meciul cu Simona Halep din semifinale, Emma Răducanu a fost impresionată de toată primirea pe care a avut-o în România. Mai mult, câştigătoarea de la US Open 2021 spune că ţara noastră va reprezenta de acum încolo prioritatea ei. „Ospitalitatea a fost extraordinară, lumea a fost foarte amabilă cu mine. Sunt dezamăgită că nu am rămas mai mult, am amintiri foarte frumoase de aici. 100% o să mă întorc în turnee şi turneele din România vor avea o prioritate foarte mare pe agenda mea. Oamenii au fost foarte prietenoşi, nu mi-a venit să cred cât de bine am fost primită”, a mai spus Emma Răducanu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”