Închide meniul

Emma Răducanu – Xinyu Wang 1-6, 7-6, 5-7. Campioana de la US Open, OUT de la Linz. Se amână meciul de vis cu Simona Halep

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 21:35

Emma Răducanu – Xinyu Wang 1-6, 7-6, 5-7. Campioana de la US Open, OUT de la Linz. Se amână meciul de vis cu Simona Halep

Emma Răducanu debutează la Linz

Profimedia

Emma Răducanu a pierdut primul set de o manieră categorică. Deși a câștigat primul game, britanica cu origini românești le-a cedat pe următoarele șase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situația a fost mai echilibrată în setul al doilea. Wang și Răducanu au mers cap la cap, până în tie-break. Acolo, campioana de la US Open și-a distrus adversara, scor 7-0.

Emma Răducanu a pierdut însă lupta în decisiv. Sportiva britanică a avut probleme musculare și a cerut intervenția medicilor la 5-4 pentru Wang. Răducanu nu a putut să mai salveze meciul după time-out medical și s-a văzut învinsă.

Emma Răducanu se oprește în turul al doilea la Linz. În urmă cu două săptămâni, la Transylvania Open, ea a fost eliminată în sferturi.

Update 21.40: Final de meci! Emma Răducanu nu a putut să-și mai revină după problemele medicale. Xinyu Wang a câștigat setul decisiv cu 7-5

Reclamă

Update 21.15: Emma Răducanu acuză probleme medicale! Britanica resimte dureri musculare și a cerut intervenția medicilor, la scorul de 5-4 pentru adversară

Update 21.00: Emma Răducanu conduce cu 3-2 în decisiv. Britanica cu origini românești este la trei game-uri de victorie

Update 20.37: Set Răducanu! Britanica s-a salvat în două rânduri, la 4-5 și 5-6, și a împins setul în tie-break. Acolo, campioana de la US Open și-a spulberat adversara, scor 7-0

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.27: Emma Răducanu se pierde din nou! Xinyu Wang conduce cu 6-5 și este la un singur game de câștigarea meciului.

Update 20.20: Momentul bun al Emmei Răducanu s-a dus. Chinezoaica Wang a trecut din nou la conducere. Scorul este 5-4 pentru Wang

Update 20.10: Ema Răducanu se menține la conducere în setul al doilea. Scorul este 4-3

Update 19.50: Emma Răducanu dă semne de revenire în setul al doilea. Britanica cu origini românești conduce cu 2-1.

Update 19.36: Set Wang! Chinezoaica a jucat excelent în fața Emmei și și-a adjudecat primul set cu 6-1. Campioana de la US Open a pierdut 6 game-uri la rând

Update 19.20: Început dezastruos pentru Emma Răducanu! Campioana de la US Open nu se regăsește deloc și este condusă cu 1-4 în primul set. Chinezoaica Wang defilează pe teren!

Update 19.00: A început meciul. Emma Răducanu servește prima!

Reclamă

Emma Răducanu, 20 WTA, vine la Linz după ce la Transylvania Open s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de ucraineanca Marta Kostyuk. Britanica a avut liber în primul tur.

Emma Răducanu – Xinyu Wang, LIVE SCORE pe AS.ro

Turneul de la Linz este a treiea competiție pentru Emma Răducanu după triumful istoric de la US Open. Înainte de Transylvania Open, ea participat și la Indian Wells, unde a fost învinsă în turul secund de Aliaksandra Sasnovich.

De cealaltă parte, chinezoaica Xinyu Wang, 106 WTA, a trecut în prima rundă de ucraineanca Kateryna Kozlova, 145 WTA. Va fi prima confruntare directă între Emma Răducanu și Xinyu Wang.

Turneul de la Linz se desfășoară în perioada 6-12 noiembrie și are premii în valoare totală de peste 235.000 de dolari. Emma Răducanu este favorita principală.

Emma Răducanu și-a ales noul antrenor

Emma Răducanu și Torben Beltz au ajuns la un acord comun, informează bbc.com. Anunțul oficial urmează să fie făcut zilele următoare. Beltz nu este alături de Emma Răducanu la turneul de la Linz, dar colaborarea lor ar putea să înceapă la sfârșitul acestei luni.

Antrenorul german a lucrat în trecut cu Angelique Kerber, fost lider mondial, pe care a condus-o spre titlul de campioană la Australian Open și US Open, în 2016. Beltz și Kerber au reluat colaborarea în acest sezon, dar nu voi continua împreună și în 2022.

Emma Răducanu este fără antrenor din luna septembrie, de când s-a despărțit de Andrew Richardson, alături de care a câștigat US Open. În această perioadă, tânăra sportivă a intrat în contact cu mai mulți antrenori, dar nu a parafat o înțelegere cu nimeni.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și