Închide meniul

"Este absolut scandalos! Mi se pare o nebunie!" Haosul de la Palermo, care a dus la infectarea unei jucătoare, l-a scos din minţi pe Richard Gasquet

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 13:31

"Este absolut scandalos! Mi se pare o nebunie!" Haosul de la Palermo, care a dus la infectarea unei jucătoare, l-a scos din minţi pe Richard Gasquet

Profimediaimages

Sportivii, scandalizaţi de condiţiile din hotel

Presa a dezvăluit detalii scandaloase despre condiţiile în care stau sportivele. Acestea stau în acelaşi hotel cu turiştii. Jucătorul de tenis, Richard Gasquet, s-a arătat revoltat de situaţia de la Palermo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum era de aşteptat, au apărut cazuri de coronavirus în rândul jucătoarelor. În urmă cu câteva zile, înaintea calificărilor, o  jucătoare a fost testată pozitivă pentru noul coronavirus la Palermo Ladies Open.

"Este absolut scandalos că jucătoarele se află în acelaşi hotel cu turiştii. Nu ştiu cum WTA poate accepta aşa ceva. Mi se pare o nebunie. Dacă faci turnee, ar trebui ca hotelul să fie sută la sută rezervat jucătorilor şi staff-urilor. Dacă nu poţi, anulezi turneul", a declarat jucătorul de 34 de ani pentru L'Equipe.

Cinci românce participă în turneul de la Palermo

Simona Halep se felicită că a decis să îşi amâne revenirea în circuit. A doua jucătoare a lumii anunţase că va participa în competiţia din Italia, dar s-a răzgândit după ce a crescut numărul de infectări cu coronavirus. Alte cinci conaţionale au decis să revină la fileu chiar la Palermo.

Patricia Ţig, Irina Begu şi Sorana Cîrstea sunt jucătoarele din România care sunt pe tabloul principal al turneului cu premii în valoare de 200.000 de dolari. Acestora li se pot alătura Elena-Gabriela Ruse şi Laura Paar. Cele două sportive au trecut de primul tur al calificărilor.

Reclamă

Ruse a învins-o cu 7-5, 6-2 pe Dalila Spiteri, iar Laura Paar a trecut în set decisiv de Bibiane Schoofs.

Simona Halep a refuzat să joace la Palermo

"Având în vedere creşterea recentă a numărul cazurilor de Covid-19 în România şi anxietăţile mele referitoare la zborurile internaţionale, am luat decizia de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi ministrului Sănătăţii pentru toate eforturile făcute", a anunţat Simona Halep pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și