Închide meniul

Gabriela Ruse, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open: „Dumnezeu mi-a scos această săptămână în cale!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2023, 20:50

Gabriela Ruse, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open: „Dumnezeu mi-a scos această săptămână în cale!

Gabriela Ruse, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open

Gabriela Ruse, în timpul meciului cu Tamara Korpatsch / Profimediaimages

Gabriela Ruse a fost cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open 2023. Românca de 25 de ani, aflată pe locul 40 WTA, a avut o primă reacţie după eşecul cu Tamara Korpatsch.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse a declarat, după finala Transylvania Open, pierdută în faţa Tamarei Korpatsch, că nu s-a gândit nicio secundă că va ajunge în ultimul act. Mai mult, îşi făcuse calcule că ar putea rata prezenţa la primul Grand Slam al anului viitor, Australian Open.

Gabriela Ruse, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open

A fost o săptămână minunată pentru mine. Nu m-am gândit nicio secundă că voi ajunge în finală”, a spus Ruse la ceremonia de la final, nereuşind să îşi stăpânească lacrimile.

Chiar dacă a pierdut, Ruse este încântată de ceea ce a reuşit să obţină la Cluj-Napoca. Va primi 180 de puncte WTA!

Chiar acum o săptămână veneam către Cluj şi împreună cu antrenorul meu ne calculam punctele şi aflasem că eram aproape să nu mai intru la Australian Open şi chiar mă gândeam câ de greu va fi. Dumnezeu mi-a scos această săptămână în cale. Uneori înfrângerile sunt cele mai importante lecţii. Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine. A însemnat extraordinar această săptămână”, a mai spus Gabriela Ruse, potrivit news.ro.

Reclamă

Gabriela Ruse, locul 188 WTA, a pierdut, duminică, finala turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Românca a fost învinsă de sportiva din Germania Tamara Korpatsch, locul 105 WTA, pentru care trofeul de la Cluj este primul din carieră la acest nivel.

Korpatsch s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 52 de minute. Gabriela Ruse a avut nevoie de time out medical pe parcursul meciului, ea având probleme la picior.

Tamara Korpatsch a obţinut 34.228 de dolari şi 280 de puncte, iar Ruse primeşte 20.226 de dolari şi 180 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a ajunge în finală, Gabriela Ruse a trecut, pe rând, de Alycia Parks, Anna Bondar, Emiliana Argano şi Rebeka Masarova.

Sorana Cîrstea a fost eliminată ruşinos de la Transylvania Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată ruşinos de la Transylvania Open! Eva Lys, numărul 133 WTA, s-a impus în două seturi în faţa româncei de pe locul 26 WTA, cap de serie numărul 1 la turneul de la Cluj-Napoca.

Jucătoarea născută în Ucraina care reprezintă Germania s-a impus în două seturi identice, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 14 minute de joc.

Eva Lys, jucătoare care nu a trecut niciodată de locul 112 în clasamentul WTA, a produs cea mai mare surpriză de la ediţia din acest an a Transylvania Open.

În primul set, reprezentanta Germaniei a obţinut primul break în al treilea game, după care s-a distanţat la 5-2. Chiar dacă a recuperat un break, Sorana a pierdut un game mai târziu pe propriul serviciu şi a cedat setul la 3.

În setul al doilea, prima care a cedat serviciul a fost tot Sorana Cîrstea, dar în primele două dăţi a reuşit să recupereze imediat. Din nefericire, Sorana a mai cedat pe propriul serviciu şi la 3-4, după care Lys a închis meciul cu un game alb pe propriul serviciu. Acesta a fost primul meci dintre Cîrstea şi Lys.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și