Închide meniul

Gabriela Ruse, victoria carierei! Andrea Petkovic, cu lacrimi în ochi la Hamburg: „Ne-am antrenat împreună şi i-am spus antrenorului meu că fata asta joacă foarte bine şi că va ajunge departe”

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 15:42

Reclamă
Gabriela Ruse, victoria carierei! Andrea Petkovic, cu lacrimi în ochi la Hamburg: „Ne-am antrenat împreună şi i-am spus antrenorului meu că fata asta joacă foarte bine şi că va ajunge departe

Gabriela Ruse, victoria carierei

Profimediaimages

„Vă mulţumesc! Ai avut o săptămână bună. Ne-am antrenat împreună şi i-am spus antrenorului meu că fata asta joacă foarte bine şi că va ajunge departe. Nu sunt fericită că ai jucat atât de bine împotriva mea. Îţi doresc lucruri minunate în viitor”, a spus Petkovic, la decernarea premiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse, felicitată de Andrea Petkovic. Nemţoaica a plâns la premiere

Elena-Gabriela Ruse, locul 198 WTA, venită din calificări, a câştigat turneul de categorie WTA 250 de la Hamburg, cu premii de 189.708 euro. Este primul titlu WTA al carierei pentru Ruse.

Ea a învins-o, în finală, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, pe germana Andrea Petkovici, locul 130 WTA. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Ruse a revenit în setul doi după ce a fost condusă cu 3-0.

Jucătoarea română şi-a asigurat un premiu de 25.548 de euro şi 292 de puncte WTA. Succesul de duminică îi permite sportivei de 23 de ani apropierea de Top 130 WTA, urmând ca de luni să fie pe locul 131 sau 132. Ea îşi depăşeşte cea mai bună clasare din carieră, locul 159 WTA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și