Închide meniul

Gest superb făcut de Simona Halep. Strângere de fonduri iniţiată chiar înainte de ziua ei! "Aniversarea mea ar fi o sărbătoare reuşită"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2020, 17:18

Gest superb făcut de Simona Halep. Strângere de fonduri iniţiată chiar înainte de ziua ei! "Aniversarea mea ar fi o sărbătoare reuşită"

Profimediaimages

Simona Halep a iniţiat o strângere de fonduri

Campioana de la Wimbledon vrea să ajute o asociaţie să strângă bani pentru transformearea unui autobuz într-un afterscool. Fanii ei au donat imediat bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a sărit în ajutorul copiilor

"Dar dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi, într-un afterschool pentru toţi copiii din sat.

Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită", a transmis Simona Halep pe contul ei de Facebook.

În mai puţin de o oră s-au strâns peste 11.000 de lei din cei 122.000 necesari pentru realizarea obiectivului. Sunt motive de bucurie pentru jucătoarea din România. 

Reclamă

De ziua ei, Simona Halep va debuta în această ediţie a Roland Garros. Constănţeanca o va întâlni, duminică, nu mai devreme de 14:30 (ora României), pe Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 70 WTA). Meciul este programat al doilea pe "Philippe Chatrier", arena care are şi acoperiş, începând cu acest an. Disputa va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și