Închide meniul

Gică Hagi cere să i se facă dreptate Simonei Halep: „Este inacceptabil tot ce se întâmplă!”. Mesaj de susţinere al „Regelui”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 19:49

Reclamă
Gică Hagi cere să i se facă dreptate Simonei Halep: „Este inacceptabil tot ce se întâmplă!. Mesaj de susţinere al „Regelui

Gică Hagi cere să i se facă dreptate Simonei Halep

Gică Hagi şi Simona Halep / Colaj Hepta

Gică Hagi cere să i se facă dreptate Simonei Halep, după ce românca în vârstă de 31 de ani a fost acuzată în al doilea caz de doping. Fostul lider WTA s-a prăbuşit emoţional în momentul în care a aflat că procesul ei a fost din nou amânat şi că va rata un nou turneu de Grand Slam, Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi i-a transmis un mesaj de susţinere fostei campioane de la Wimbledon şi Roland Garros, care a ajuns pe locul 34 WTA. „Simo” este suspendată provizoriu încă de anul trecut, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Gică Hagi cere să i se facă dreptate Simonei Halep

„Regele” Hagi nu îşi explică de ce Simona Halep nu este lăsată să îşi dovedească nevinovăţia. E convins însă că, în cele din urmă, campioana noastră va avea câştig de cauză şi că va reveni pe terenul de tenis.

Nu e drept ce i se întâmplă, sub nicio formă. Cum a scris Ianis, e inacceptabil, din punctul meu de vedere. Ea știe că noi suntem împreună, comunicăm. Ea trebuie să aibă putere (…). Pentru că e o sportivă puternică.

Din păcate, și de asta am zis că e inacceptabil tot ce se întâmplă pentru ea în momentul de față, e foarte greu. Și în momentele grele, trebuie să ai liniște, să se ridice, să fie puternică și bineînțeles că o să iasă din asta„, a declarat Gică Hagi pentru stirileprotv.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Hagi a aşteptat-o pe Simona la petrecerea de titlu a Farului, după victoria din „finala” cu FCSB. „Simo” nu a venit, dar a fost prezent tatăl ei. Gică Hagi şi Stere Halep au dansat şi au cântat, spre deliciul celor prezenţi.

Simona Halep a postat un nou mesaj după amânarea procesului de dopaj

Simona Halep a ieşit din nou la atac după ce ITIA i-a amânat procesul. Românca susţine că are dreptul să fie judecată de către un tribunal independent cât mai repede posibil, deoarece a ratat participarea la două turnee de Grand Slam, Australian open şi Roland Garros.

Din nou, sun devastată! ITIA mi-a amânat iar procesul, pentru a treia oară! Aştept să fiu judecată încă din luna octombrie. În decembrie, am demonstrat, graţie unor experţi, lotul din care provenea suplimentul contaminat, supliment din cauza căruia testul a ieşit pozitiv.

Reclamă

Am cerut, aşa cum sunt şi regulile anti-doping, un proces rapid: este dreptul meu, este scris în reguli!

Din păcate, ITIA mi-a amânat procesul de trei ori:

– refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un tibunal independent;

-refuzându-mi dreptul de a participa la vreun turneu în ultimele opt luni.

Acum ştiu că am ratat Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Fără să mai menţionez că îmi voi pierde toate punctele şi clasarea mea.

Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar de asemenea mă ucid pe mine ca sportiv profesionist, şi nici nu vreau să mai vorbesc despre consecinţele asupra sănătăţii mele mentale.

Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte… Justiția amânată este justiție interzisă”, a notat Simona Halep pe contul oficial de Instagram.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și