Închide meniul

Simona Halep s-a prăbuşit emoţional! Un nou mesaj dur: „Îmi ucide reputaţia şi îmi distruge sănătatea mintală!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 22:50 / Actualizat: 25 mai 2023, 9:09

Simona Halep s-a prăbuşit emoţional! Un nou mesaj dur: „Îmi ucide reputaţia şi îmi distruge sănătatea mintală!

Simona Halep, mesaj plin de emoţie în aşteptarea verdictului din procesul de dopaj

Simona Halep, în timpul unui interviu/ Profimedia

Simona Halep s-a prăbuşit emoţional, după ce procesul său de dopaj a fost amânat pentru a treia oară. Românca a transmis un nou mesaj dur, dezvăluind că cei de la ITIA îi distrug reputaţia, iar întreg scandalul de dopaj în care este implicată de la finalul lunii octombrie are un impact major asupra sănătăţii sale mentale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procesul Simonei Halep ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, însă a fost din nou amânat, pentru a treia oară. Românca a răbufnit din nou pe reţelele de socializare, unde a transmis un mesaj acid.

Simona Halep s-a prăbuşit emoţional şi a postat un nou mesaj după amânarea procesului de dopaj

Simona Halep a ieşit din nou la atac după ce ITIA i-a amânat procesul. Românca susţine că are dreptul să fie judecată de către un tribunal independet cât mai repede posibil, deoarece a ratat participarea la două turnee de Grand Slam, Australian open şi Roland Garros.

Românca a mărturisit că va rata şi Grand Slam-ul de la Wimbledon, fiind conştientă că aceste luni de inactivitate îi vor dăuna grav.

„Din nou, sun devastată! ITIA mi-a amânat iar procesul, pentru a treia oară! Aştept să fiu judecată încă din luna octombrie. În decembrie, am demonstrat, graţie unor experţi, lotul din care provenea suplimentul contaminat, supliment din cauza căruia testul a ieşit pozitiv.

Reclamă

Am cerut, aşa cum sunt şi regulile anti-doping, un proces rapid: este dreptul meu, este scris în reguli!

Din păcate, ITIA mi-a amânat procesul de trei ori:

– refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un tibunal independent;

Reclamă 4 / 0/3

-refuzându-mi dreptul de a participa la vreun turneu în ultimele opt luni.

Acum ştiu că am ratat Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Fără să mai menţionez că îmi voi pierde toate punctele şi clasarea mea.

Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar de asemenea mă ucid pe mine ca sportiv profesionist, şi nici nu vreau să mai vorbesc despre consecinţele asupra sănătăţii mele mentale.

Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte… Justiția amânată este justiție interzisă”, a notat Simona Halep pe contul oficial de Instagram.

Simona Halep, apărată de americani în scandalul de dopaj

Simona Halep este apărată de americani în scandalul de dopaj, care a scos-o din circuit din luna octombrie a anului trecut. ITIA a amânat din nou audierea Simonei, ce trebuia să aibă loc pe 28 mai. Asta pentru ca ambele acuzaţii să fie judecate împreună.

Jurnaliştii de la tennisworldusa.org o susţin pe Simona în lupta ei pentru a-şi demonstra nevinovăţia. Vineri, ITIA a confirmat că Simona Halep ”a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”.

Cariera Simonei Halep este în pericol, dar ea are puterea să lupte. Totul a început la US Open. Cariera unei jucătoare puternice din România este supusă riscului. Suspendarea pentru dopaj, la care se adaugă şi noile acuzaţii, ar putea să reprezinte o lovitură dură pentru moralul oricărui jucător.

Reclamă

Dar Simona a făcut asta. A câştigat Wimbledon şi Roland Garros, cele mai importante turnee din istoria tenisului. Dintr-o situaţie de acest gen, doar Simona poate fi capabilă să revină”, au scris americanii.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și