Închide meniul

Halep are de respectat reguli draconice la Praga. Măsuri fără precedent luate de organizatorii turneului WTA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2020, 7:07

Halep are de respectat reguli draconice la Praga. Măsuri fără precedent luate de organizatorii turneului WTA

Simona Halep a plecat în Cehia

Chiar dacă a declarat că îi este frică să se urce în avion în această perioadă, campioana de la Wimbledon a zburat vineri spre Cehia. Halep a primit asigurări că nu există niciun risc să se infecteze cu coronavirus pe durata competiţiei care va lua startul pe 10 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep trebuie să respecte reguli stricte la Praga

Organizatorii turneului au pregătit măsuri speciale. A fost închiriat un întreg hotel de cinci stele, iar nimeni care nu este implicat în competiţie nu va putea intra. Sportivii au fost testaţi pentru Covid-19 înainte să ajungă şi li se va luat temperatura zilnic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#herewegoagain # ❤️
A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

"Sunt închiriate cele opt etaje. La unul dintre acestea vor sta jucătorii, iar în atul vor fi cazaţi oficialii WTA. Mai este unul cu şoferii, în timp ce medicii, maseurii şi fizioterapeuţii vor sta la alt nivel", a declarat David Trunda, directorul turneului.

Jucătorii au voie să aibă un singur membru din staff alături de ei, la meciuri, şi nu au voie să părăsească zona care le este destinată exclusiv lor. S-au achiziţionat nu mai puţin de 500 de prosoape, iar băncile de pe marginea terenului vor fi dezinfectate înaintea fiecărui meci.

Reclamă

"Mi-am dorit foarte mult să înceapă turneele. Sunt puțin stresată, dar cred că o să fie bine. Am făcut testul și am primit rezultatul ieri, negativ bineînțeles. Azi când ajung acolo mai fac un test și rămânem în cameră până vine rezultatul", a spus Halep la plecarea spre Cehia.

Simona Halep, Irina Begu și Patricia Țig sunt pe tabloul principal al turneului de la Praga. Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse trebuie să treacă prin focurile calificărilor. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Regulile impus de organizatori sunt extrem de stricte
  • Şapte românce participă în turneul WTA de la Praga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și