Închide meniul

Horia Tecău, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce a declarat despre revenirea româncei pe teren: „Cel mai bun scenariu!”

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 11:16

Reclamă
Horia Tecău, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce a declarat despre revenirea româncei pe teren: „Cel mai bun scenariu!

Horia Tecău, mesaj superb pentru Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Horia Tecău a transmis un mesaj superb pentru Simona Halep. Fostul sportiv a declarat că românca ar putea reveni pe teren într-un an, dacă suspendarea îi va fi redusă la jumătate, după apelul făcut la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani din partea ITIA, ca urmare a faptului că a fost depistată cu Roxadustat. Imediat după ce şi-a aflat pedeapsa, avocaţii româncei au făcut apel la TAS.

Horia Tecău, mesaj superb pentru Simona Halep

Horia Tecău vrea să o vadă din nou pe Simona Halep jucând tenis. Acesta speră ca românca să aibă un final de carieră aşa cum merită, după performaneţele înregistrate de-a lungul timpului.

De asemenea, Tecău a subliniat că Halep nu va mai avea nimic de demonstrat, în momentul în care va reveni pe teren, deaoerece a inspirat generaţii de sportivi pe parcursul carierei sale.

Îmi doresc să revină cât mai repede și să mai joace tenis, să aibă un final de carieră într-o stare bună, o ieșire frumoasă din tenis. Acum, se pare că cel mai bun scenariu ar fi să revină într-un an. Mi-ar plăcea să aibă bucuria de a mai juca.

Reclamă

Nu mai are nimic să demonstreze nimănui. Ea deja ne-a bucurat, ne-a motivat, ne-a inspirat, sunt generații care joacă acum datorită ei. Să joace pentru ea și pentru starea ei, să îi fie bine”, a declarat Horia Tecău, pentru sport.ro.

Patrick Mouratoglou, aspru criticat după ultimele declaraţii despre Simona Halep

Patrick Mouratoglou a fost aspru criticat, după ultimele declaraţii oferite despre Simona Halep. Fanii l-au desfiinţat pe antrenorul francez, subliniind faptul că acesta ar fi trebuit să se declare responsabil de ceea ce se întâmplă cu românca la începutul scandalului, şi nu la mai bine de un an distanţă după ce „Simo” a fost depistată cu Roxadustat.

Fanii nu au avut milă de Patrick Mouratoglou, şi l-au făcut praf pe reţelele de socializare, după ultimele declaraţii oferite de acesta. Americanii de la Sportskeeda au evidenţiat mai multe comentarii ale fanilor, în care antrenorul francez este criticat în termeni duri.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce laș este! I-a luat atât de mult când știam cu toții, de fapt, de la început, că echipa lui este responsabilă de tot. Dacă ar fi ieșit de la început, atunci toți contestatarii Simonei și-ar fi ținut gura!

El niciodată nu a încetat să mai fie antrenorul Serenei și i-a distrus numele Simonei doar pentru că românca a câștigat Wimbledonul în fața Serenei”, au notat fanii, conform sursei citate mai sus.

„Simona a făcut o mare greșeală în momentul în care a angajat acest escroc ca antrenor”, a mai transmis un fan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și