Închide meniul

Iga Swiatek s-a calificat în finala Turneului Campioanelor! Ce şanse mai are Aryna Sabalenka să încheie anul pe locul 1 WTA

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 9:04

Reclamă
Iga Swiatek s-a calificat în finala Turneului Campioanelor! Ce şanse mai are Aryna Sabalenka să încheie anul pe locul 1 WTA

Iga Swiatek s-a calificat în finala Turneului Campioanelor

Iga Swiatek, în meciul cu Aryna Sabalenka de la Turneul Campioanelor / Profimedia

Iga Swiatek s-a calificat în finala Turneului Campioanelor pentru prima oară în cariera sa, după succesul din semifinale cu Aryna Sabalenka, numărul 1 WTA. De asemenea, poloneza a obţinut pentru prima oară o victorie în faţa unui număr 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poloneza Iga Swiatek, locul 2 mondial, a învins-o pe belarusa Aryna Sabalenka, numărul 1 mondial, scor 6-3, 6-2, duminică, în semifinale la Turneul Campioanelor, news.ro.

Iga Swiatek s-a calificat în finala Turneului Campioanelor

Dacă Swiatek va câştiga finala de luni împotriva Jessicăi Pegula, va recâştiga locul întâi pe care l-a cedat în urmă cu două luni şi va termina pentru a doua oară consecutiv pe primul loc la sfârşitul anului.

Dacă Pegula se va impune, Sabalenka va termina pe primul loc pentru prima dată în carieră.

Este doar a cincea oară în acest secol când locul 1 a fost în joc la Turneul Campioanelor, ultima dată în 2009, când Serena Williams a învins-o pe Dinara Safina.

Reclamă

Patrick Mouratoglou, aspru criticat după ultimele declaraţii oferite despre Simona Halep

Patrick Mouratoglou a fost aspru criticat, după ultimele declaraţii oferite despre Simona Halep. Fanii l-au desfiinţat pe antrenorul francez, subliniind faptul că acesta ar fi trebuit să se declare responsabil de ceea ce se întâmplă cu românca la începutul scandalului, şi nu la mai bine de un an distanţă după ce „Simo” a fost depistată cu Roxadustat.

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani, ca urmare a faptului că a consumat un supliment contaminat cu Roxadustat. Aceasta a făcut apel la TAS, şi în aşteptarea verdictului, Patrick Mouratoglou a oferit primul interviu în care vorbeşte pe larg despre cazul româncei.

Suporterii româncei consideră că aceasta a făcut o mare greşeală în momentul în care a ales să colaboreze cu Mouratoglou, fiind de părere că acesta i-a distrus numele Simonei Halep.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce laș este! I-a luat atât de mult când știam cu toții, de fapt, de la început, că echipa lui este responsabilă de tot. Dacă ar fi ieșit de la început, atunci toți contestatarii Simonei și-ar fi ținut gura!

El niciodată nu a încetat să mai fie antrenorul Serenei și i-a distrus numele Simonei doar pentru că românca a câștigat Wimbledonul în fața Serenei”, au notat fanii, conform sursei citate mai sus.

„Simona a făcut o mare greșeală în momentul în care a angajat acest escroc ca antrenor”, a mai transmis un fan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și