Închide meniul

Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor! Victorii cu Vondrousova şi Jabeur

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 10:23

Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor! Victorii cu Vondrousova şi Jabeur

Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor

Iga Swiatek, în timpul unui meci de la Turneul Campioanelor/ Profimedia

Iga Swiatek şi Coco Gauff au avut parte de un start perfect la Turneul Campioanelor de la Cancun. Cele două jucătoare au obţinut victorii în partidele inaugurale, învingându-le pe Marketa Vondrousov, respectiv Ons Jabeur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul Campioanelor a debutat seara trecută la Cancun. Competiţia de final de sezon reuneşte cele mai bune opt jucătoare ale lumii în anul în curs. Turneul este dotat cu premii totale de 9 milioane de dolari.

Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor

Iga Swiatek, numărul doi mondial, a trecut de cehoaica Marketa Vondrousova, campioana en titre de la Wimbledon, cu 7-6 (7/3), 6-0.

Swiatek, campioana de la Roland Garros, are şansa la Cancun de a o detrona pe belarusa Aryna Sabalenka, deţinătoarea titlului la Australian Open, din fotoliul de lider mondial. Poloneza a fost condusă de Vondrousova cu 5-2 în primul set, dar a reuşit să revină şi să se impună în tiebreak.

Coco Gauff, a treia favorită şi campioana de la US Open, a surclasat-o pe tunisianca Ons Jabeur (cap de serie numărul 7) cu 6-0, 6-1.

Reclamă

În finala de anul trecut, jucătoarea franceză Caroline Garcia a învins-o pe Aryna Sabalenka în două seturi, cu 7-6 (7/4), 6-4.

Cum arată grupele de a Turneul Campioanelor:

Grupa Bacalar:

Reclamă 4 / 0/3
  • Aryna Sabalenka
  • Elena Rybakina
  • Jessica Pegula
  • Mara Sakkari

Grupa Chetumal

  • Iga Swiatek
  • Coco Gauff
  • Ons Jabeur
  • Marketa Vondrousova

Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor

Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor! Finalista din acest an de la Roland Garros nu va merge la Cancun, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte, accidentare suferită la US Open.

În locul cehoaicei a mers Maria Sakkari, grecoaica fiind jucătoarea de pe locul 9 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor.

Cehoaica a anunţat că nu va putea participa la turneul din Mexic din cauza unei accidentări. Muchova are probleme la încheietura mâinii drepte încă de la US Open şi a sperat până în ultima clipă că se va recupera în timp util pentru turneul de la Cancun. Aceasta ar fi fost prima sa prezenţă la Turneul Campioanelor.

„Mi se rupe inima să anunţ că voi rata primul meu Turneu al Campioanelor WTA de la Cancun. Împreună cu echipa şi medicii am încercat totul până în ultimele momente pentru a rezolva problema accidentării mele la încheietura mâinii.

Din păcate, timpul necesar pentru recuperare este mai lung decât am fi sperat şi, prin urmare, am fost nevoită să iau această decizie neplăcută. Apreciez foarte mult sprijinul tuturor fanilor. Voi face tot posibilul să revin în 2024 şi să am o nouă şansă de a participa la WTA Finals”, a anunţat Karolina Muchova, potrivit news.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și