Închide meniul

Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor! Cine îi ia locul finalistei de la Roland Garros

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 12:43

Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor! Cine îi ia locul finalistei de la Roland Garros

Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor

Iga Swiatek şi Karolina Muchova, după finala Roland Garros 2023 / Profimedia

Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor! Finalista din acest an de la Roland Garros nu va merge la Cancun, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte, accidentare suferită la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul cehoaicei va merge Maria Sakkari, grecoaica fiind jucătoarea de pe locul 9 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor.

Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor!

Turneul Campioanelor se va desfăşura în perioada 29 octombrie – 5 noiembrie, în Mexic, la Cancun. Acolo nu va ajunge şi Karolina Muchova, finalista din acest an de la Roland Garros.

Cehoaica a anunţat că nu va putea participa la turneul din Mexic din cauza unei accidentări. Muchova are probleme la încheietura mâinii drepte încă de la US Open şi a sperat până în ultima clipă că se va recupera în timp util pentru turneul de la Cancun. Aceasta ar fi fost prima sa prezenţă la Turneul Campioanelor.

„Mi se rupe inima să anunţ că voi rata primul meu Turneu al Campioanelor WTA de la Cancun. Împreună cu echipa şi medicii am încercat totul până în ultimele momente pentru a rezolva problema accidentării mele la încheietura mâinii.

Reclamă

Din păcate, timpul necesar pentru recuperare este mai lung decât am fi sperat şi, prin urmare, am fost nevoită să iau această decizie neplăcută. Apreciez foarte mult sprijinul tuturor fanilor. Voi face tot posibilul să revin în 2024 şi să am o nouă şansă de a participa la WTA Finals”, a anunţat Karolina Muchova, potrivit news.ro.

Turneul Campioanelor 2023 se va disputa la Cancun

Ediţia de anul trecut a fost câştigată de Caroline Garcia, după o finală câştigată în faţa Arynei Sabalenka.

Elena Rybakina şi Marketa Vondrousova se vor afla la prima participare la Turneul Campioanelor. Dintre jucătoarele care vor lua startul la competiţia din Mexic, niciuna nu are în palmares trofeul Turneului Campioanelor.

Reclamă 4 / 0/3

Turneul este dotat cu premii în valoare de 9 milioane de dolari, spre deosebire de anul trecut, atunci când premiile au fost de 5 milioane de dolari.

Karolina Muchova se cnumăra printre ultimele jucătoae care au obţinut callificarea la Turneul Campioanelor, alături de Marketa Vondrousova şi Ons Jabeur.

Pe lângă acestea, alte cinci jucătoare erau deja sigure de prezenţa la Turneul Campioanelor, de la finalul lunii octombrie: Aryna Sabalenka, Iga Swiatek, Cori Gauff, Elena Rybakina și Jessica Pegula.

Cele opt jucătoare calificate vor fi împărţite în două grupe, a câte patru sportive. Fiecare jucătoare va juca trei meciuri, iar primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și