Închide meniul

Ilie Năstase, replică dură pentru Halep: „Stai puțin că nu era așa!” Ce i-a reproșat Simonei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2021, 19:44

Ilie Năstase, replică dură pentru Halep: „Stai puțin că nu era așa! Ce i-a reproșat Simonei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Năstase, replică dură pentru Simona Halep

Ilie Năstase, replică dură pentru Simona Halep. „Simo” a anunțat de mult timp că principaluil ei obiectiv este să câștige o medalie la Jocurile Olimpice. Năstase nu este însă de acord cu planurile Simonei, considerând că Grand Slam-urile sunt mult mai importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, replică dură pentru Simona Halep

„Stați puțin, că în urmă cu mai mulți ani tenisul nu era un sport olimpic. Și nici fotbalul sau alte sporturi, cum ar fi golful. Eu nu înțeleg de ce au băgat atâtea sporturi la Olimpiadă.

Pentru mine, Olimpiada înseamnă maratonul de 42 de kilometri, cei care sar în înălțime, cei care aruncă greutăți. Alea sunt sporturile olimpice. Dacă au decis ei să facă treaba asta, sper să luăm și noi o medalie olimpică de aur”, a declarat Ilie Năstase, la Antena 3.

Simona Halep nu va juca la următorul Grand Slam, Roland Garros-ul, după accidentarea teribilă suferită la Roma. Simo a suferit o ruptură la gamba stângă și are nevoie de cel puțin o lună de repaus.

Roland Garros este programat în perioada 30 mai – 13 iunie. Simona Halep are şanse mici să se recupereze la timp. Din 2009 și până în prezent, Simona n-a ratat niciodată prezenţa în turneul din Paris!

Reclamă

Ilie Năstase, sfat prețios pentru Simona Halep

Ilie Năstase a încercat să o încurajeze pe Simona Halep după lovitura de la Roma. Fostul mare tenismen i-a recomandat Simonei să nu forțeze recuperarea, chiar dacă ar putea rata și Jocurile Olimpice.

„Am avut și eu o ruptură, dar ea, în general, avea accidentări la gleznă. Probabil că s-a dus și în altă parte din cauza faptului că a forțat glezna. Ea nici n-a avut meciuri oficiale și nici n-a fost întrebuințat piciorul și s-a întâmplat treaba asta.

Sper să treacă hematomul și să nu se apuce prea repede. Mi s-a întâmplat și mie și am stat mai mult. E riscant, numai doctorul poate garanta că n-o să se întâmple ceva grav. Cu cât stă mai mult, cu atât se va recupera mai bine”, a adăugat Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

Partidele de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice vor avea loc în perioada 24 iulie – 1 august, pe arena „Ariake Coliseum”.

 

Recomandări
  • Ilie Năstase, replică pentru Simona Halep
  • Ce i-a transmis Simonei Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și