Închide meniul
Foto

Imagini colosale cu fiul lui Ion Ţiriac, la Dubai! Momentul în care Ion Alexandru s-a descătuşat, la meciul Soranei Cîrstea

Reclamă

Publicat: 21 februarie 2024, 16:53

Imagini colosale cu fiul lui Ion Ţiriac, la Dubai! Momentul în care Ion Alexandru s-a descătuşat, la meciul Soranei Cîrstea

Imagini colosale cu fiul lui Ion Ţiriac, la Dubai

Ion Alexandru Ţiriac, la meciul Soranei Cîrstea / Captură Digi Sport

Au apărut imagini colosale cu fiul lui Ion Ţiriac, la Dubai! Ion Alexandru Ţiriac a fost surprins de camerele TV în tribună, la meciul Soranei Cîrstea din optimile de finală ale turneului WTA 1000, cu premii în valoare de peste 3 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a pierdut primul set al meciului cu Donna Vekic, dar a reuşit să trimită partida în „decisiv”. A avut emoţii uriaşe la 5-4, când croata aflată pe locul 31 WTA a servit pentru a obţine calificarea.

Imagini colosale cu fiul lui Ion Ţiriac, la Dubai, la meciul Soranei Cîrstea

Cîrstea a luptat eroic şi a reuşit să restabilească egalitatea, moment în care au fost surprinse imagini emoţionante din tribună. Ion Alexandru Ţiriac, cel despre care se spune că ar fi iubitul Soranei, a avut un moment de descătuşare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

„Sori” nu a mai pierdut niciun game până la final şi a obţinut, pentru a doua oară în carieră, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. A mai reuşit o performanţă similară în urmă cu 10 ani şi a devenit prima jucătoare din istoria competiţiei care revine în „sferturi” după o perioadă atât de mare de timp.

Sorana Cîrstea este pentru a 7-a oara în carieră în sferturile de finală ale unui turneu din categoria WTA 1000. A ajuns în această fază a competiţiei pentru a 3-a oară în ultimele 52 de săptămâni!

Reclamă

Sorana Cîrstea, victorie spectaculoasă în meciul cu croata Donna Vekic

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari, după ce a învins-o pe croata Donna Vekic, în trei seturi, cu 3-6, 6-3, 7-5.

Cîrstea (33 ani, 22 WTA) a obţinut victoria după două ore şi 15 minute, în faţa unei adversare care o învinsese în turul anterior pe belarusa Arina Sabalenka, numărul doi mondial şi campioană luna trecută la Australian Open, anunţă agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vekic (27 ani, 31 WTA) a dominat primul set, pe care l-a câştigat cu 6-3, dar Cîrstea a reuşit să revină şi să se impună în actul secund cu 6-3. În decisiv, Cîrstea a început excelent, a condus cu 3-0, dar a fost egalată, 3-3. Vekic a avut 5-4 şi a servit pentru meci, dar Sorana a reuşit să câştige contra serviciului (5-5), iar apoi a învins cu 7-5, după trei ghemuri consecutive.

Cîrstea, care în meciurile anterioare a servit 18 aşi (cu Sofia Kenin), respectiv 8 (cu Veronika Kudermetova), a încheiat meciul cu Vekic cu doar 5 aşi, în timp ce croata a reuşit 7. Sorana Cîrstea are acum 4-2 în meciurile directe cu Vekic.

Românca şi-a asigurat un cec de 72.965 de dolari şi 215 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe cehoaica Marketa Vondrousova (24 ani, 8 WTA), care a dispus miercuri de rusoaica Liudmila Samsonova cu 6-2, 6-2.

Cîrstea are 2-1 în meciurile directe cu Vondrousova, campioana en titre de la Wimbledon, pe care a învins-o în 2022 în primul tur la Sankt Petersburg, cu 7-5, 3-6, 6-4, şi anul trecut în optimi la Miami, cu 7-6 (7/3), 6-4. Cehoaica a câştigat prima lor confruntare, în 2021, în turul al treilea la Australian Open, cu 6-2, 6-4.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și