Închide meniul

Indian Wells | Anunțul făcut de Simona Halep despre noul antrenor, chiar înaintea meciului cu Sorana Cîrstea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2022, 19:35

Indian Wells | Anunțul făcut de Simona Halep despre noul antrenor, chiar înaintea meciului cu Sorana Cîrstea

Simona Halep colaborează cu Morgan Bourbon

Getty Images

Simona Halep va merge alături de la Morgan Bourbon și la turneul de la Miami, imediat după Indian Wells. Românca încă nu e hotărâtă daca va transforma colaborarea într-una definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indian Wells | Anunțul făcut de Simona Halep despre antrenorul său, chiar înaintea meciului cu Sorana Cîrstea

”În acest moment al carierei mele pot spune că sunt o jucătoare foarte experimentată, nu există nicio îndoială în acest sens. Antrenorul meu este cu mine, vorbesc cu el tot timpul. Împreună facem un plan înainte de jocuri, vorbim despre ce trebuie să fac pe teren.

Este grozav pentru mine să am echipa lângă, îmi place foarte mult timpul pe care îl petrec cu ei. Până acum, totul a mers bine. Îmi doresc foarte mult să avansez în relația noastră, întrucât lucrăm doar de vreo 10-12 zile, momentan nu pot să spun foarte multe despre colaborare”, a spus Simona Halep, citată de Eurosport.

Înainte de a lua decizia de a colabora cu un antrenor de la Academia ”Patrick Mouratoglou”, Simona Halep a mers singură la turneele de la Dubai și Doha. Ea a fost învinsă de Jelena Ostapenko, în semifinalele de la Dubai, și de Caroline Garcia, în prima rundă de la Doha.

Simona Halep – Sorana Cîrstea, în optimile Indian Wells

Simona Halep și Sorana Cîrstea se află în fața celei de-a 4-a întâlniri directe. Ultima confruntare dintre cele două jucătoare românce a avut loc în urmă cu 12 ani, atunci când Sorana reușea să se impună în două seturi, la Cincinnati, scor 6-2, 6-4.

Reclamă

Înaintea duelului din optimile Indian Wells, Simona Halep se află pe locul 22, cu 1952 de puncte, și este cea mai bine clasată româncă din ierarhia WTA. De cealaltă parte, Sorana Cîrstea se află 4 poziții mai jos, cu 1865 de puncte.

Așadar, rezultatul meciului direct va cântări enorm în contextul poziției de lider al României în clasamentul WTA. Dacă Simona va câștiga, se va menține pe primul loc pe plan local, cu 2047 de puncte.

Același lucru se aplică și în cazul Soranei. Dacă o va învinge pe Simona la Indian Wells, Cîrstea va deveni cea mai bună jucătoare româncă din clasamentul WTA, cu 1960 de puncte, cu un avans de 8 puncte față de compatrioata sa.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și