Închide meniul

Indian Wells | Interviu savuros cu Iga Swiatek înaintea meciului cu Simona Halep. Cu cine se duce la petreceri și pe cine consideră „regina bârfelor”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 21:00

Indian Wells | Interviu savuros cu Iga Swiatek înaintea meciului cu Simona Halep. Cu cine se duce la petreceri și pe cine consideră „regina bârfelor

Iga Swiatek s-a retras de la turneul de la Madrid

Hepta

Iga Swiatek va juca cu Simona Halep în semifinalele turneului de la Indian Wells. Înaintea partidei, poloneza a acordat un interviu inedit pentru publicația We Are Tennis. Răspunsurile date de sportiva de 20 de ani i-au încântat pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek a dezvăluit că îl admiră pe Gael Monfils pentru dansurile sale. Poloneza preferă să meargă la petreceri în grup și nu pe cont propriu sau însoțită de o singură persoană. „Regina bârfelor” din tenis e Rennae Stubbs, crede Swiatek.

Indian Wells | Interviu savuros cu Iga Swiatek înaintea meciului cu Simona Halep

Cine are cel mai bun prim serviciu din circuit?

Swiatek: Știu sigur că eu nu voi fi regina primului serviciu, dar cred că Serena sau Pliskova. Ele pot servi foarte bine cu primul.

Cine e cel mai bun dansator?

Swiatek: În circuit? Oh, nu am nicio idee. Oh, așteaptă, pot să spun Gael (n.r. Monfils). L-am văzut pe Instagram cum dansează. Cred că el e cel mai bun dansator din circuit.

Cine are cel mai bun al doilea serviciu din circuit?

Swiatek: Îmi place mult cum servesc eu cu al doilea serviciu. Da, dar nu sunt cea mai bună la asta, încă nu. Cred că Barty. La al doilea meu serviciu îmi place spinul, faptul că poate zbura destul de sus.

Reclamă

Cine e regina bârfelor în circuit?

Swiatek: Rennae Stubbs. Știe multe lucruri despre tenis, nu este tocmai bârfă, dar împărtășește din ce știe. Întotdeauna poți merge la ea dacă vrei să te pui în temă cu ce se întâmplă în circuit.

Cine e cel mai bun partener alături de care poți merge la o petrecere?

Swiatek: Oh, Doamne! Mie personal îmi place să merg cu echipa mea la petreceri pentru că mă simt mult mai bine alături de ei. Sunt puțin introvertită, așa că nu e ușor pentru mine să merg la petreceri cu cineva. Prietena mea cea mai bună din circuit e Kaja Juvan, dar pe de altă parte nu am mers la atât de multe petreceri în ultimii 2 ani din cauza pandemiei. Deci în acest departament încă am nevoie de experiență.

Reclamă 4 / 0/3

Indian Wells | Simona Halep – Iga Swiatek, duel pentru finală

Simona Halep o întâlneşte pe Iga Swiatek în semifinalele de la Indian Wells. Partida va începe sâmbătă dimineaţă, de la ora 03:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Meciul care o poate duce pe Simo în a doua finală de la Indian Wells, este primul al zilei pe arena centrală şi va avea loc de la ora 03.00, fiind urmat de a doua semifinală, între Maria Sakkari din Grecia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Paula Badosa din Spania, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5.

Halep şi Swiatek au mai fost adversare de trei ori: în 2019, la Roland Garros, când s-a impus românca, scor 6-1, 6-0, în 2020, tot la Roland Garros, când a câştigat poloneza, scor 6-1, 6-2, şi în 2021, la Australian Open, când Halep a fost câştigătoare, scor 3-6, 6-1, 6-4. Cele trei meciuri au fost în faza optimilor de finală.

Halep şi Swiatek se vor întâni din nou în aprilie, în cadrul partidei de FedCup Polonia – România.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și