Închide meniul

Simona Halep – Iga Swiatek se joacă sâmbătă dimineață, de la ora 03.00. Duel pentru finala de la Indian Wells

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2022, 7:41

Simona Halep – Iga Swiatek se joacă sâmbătă dimineață, de la ora 03.00. Duel pentru finala de la Indian Wells

Simona Halep nu face parte din echipa României pentru meciul din Billie Jean King Cup

Getty Images

  • Simona Halep – Iga Swiatek, duel pentru finala Indian Wells
  • Partida a fost programată sâmbătă dimineață, de la ora 03.00

Simona Halep – Iga Swiatek, meciul care o poate duce pe Simo în a doua finală de la Indian Wells, este primul al zilei pe arena centrală şi va avea loc de la ora 03.00, fiind urmat de a doua semifinală, între Maria Sakkari din Grecia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Paula Badosa din Spania, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Iga Swiatek | Simo conduce la ”directe”

Halep şi Swiatek au mai fost adversare de trei ori: în 2019, la Roland Garros, când s-a impus românca, scor 6-1, 6-0, în 2020, tot la Roland Garros, când a câştigat poloneza, scor 6-1, 6-2, şi în 2021, la Australian Open, când Halep a fost câştigătoare, scor 3-6, 6-1, 6-4. Cele trei meciuri au fost în faza optimilor de finală.

Cel mai probabil, Halep şi Swiatek se vor întâni din nou în aprilie, în cadrul partidei de FedCup Polonia – România.

Reclamă

Ce cotă are Simona Halep să câştige trofeul

Simona Halep – Iga Swiatek a ajuns la al patrulea episod, iar Iga are o cotă de 1.57 la accederea în finală. De partea cealaltă, Simona porneşte cu şansa a doua şi cota ei la o victorie este 2.40.

Iga Swiatek este şi favorita principală la câştigarea trofeului (2.50), iar Simona e privită şi aici cu şansa a doua (3.50). Paula Badosa (5.50) şi Maria Sakkari (6.50) sunt şi ele cotate cu şanse importante

Reclamă

Simona Halep s-a aflat printre favoritele bookmakerilor la câştigarea turneului de la Indian Wells. Simo a avut inţial o cotă de 15 pentru a pune mâna pe titlu pentru a doua oară în carieră.

Simona Halep așteaptă meciul de gală cu Iga Swiatek

Simona Halep a prefațat meciul cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. Românca știe că va avea parte de cel mai greu meci de până acum la competiția californiană.

”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei, se află în cel mai bun moment. Mă aștept la un meci foarte greu. Dar sunt în semifinale, aici, și voi da tot ce am mai bun și în următorul meci. Nu am urmărit-o aici și nici la Doha. Nu mă uit la tenis să iau notițe, dar știu că este foarte puternică și are un tenis solid”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Iga Swiatek | Ce loc ocupă Simo în clasamentul WTA LIVE

Simona Halep a urcat 3 locuri în clasamentul WTA, după victoria cu Petra Martic din sferturile de finală de la Indian Wells. La începutul anului, ”Simo” a ieșit din top 20 WTA după 8 ani și jumătate. Totuși, campioana noastră a rămas în afara topului pentru doar câteva luni.

În clasamentul WTA LIVE, ”Simo” ocupa locul 22 înaintea meciului, iar acum ocupă locul 19, cu 2222 de puncte. Este la doar 58 de puncte de ocupanta locului 17, Cori Gauff, pe care a învins-o deja în turul trei la Indian Wells.

Simona Halep – Iga Swiatek se va desfășura sâmbătă dimineață, de la ora 03.00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep