Închide meniul

Ion Ţiriac, verdict sumbru pentru Simona Halep! Ce a spus despre procesul de la TAS: „Asta a fost greşeala ei!”

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2024, 19:23

Reclamă
Ion Ţiriac, verdict sumbru pentru Simona Halep! Ce a spus despre procesul de la TAS: „Asta a fost greşeala ei!

Ion Ţiriac a avut o reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS

Ion Țiriac și Simona Halep, în tribună la un meci / Profimedia

Ion Ţiriac a oferit un verdict sumbru pentru Simona Halep, înaintea procesului româncei de la TAS. Fostul tenismen a declarat că sunt şanse mici ca pedeapsa lui „Simo”, de patru ani de suspendare, să fie redusă la Tribunalul de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a făcut apel la TAS, imediat după ce a primit verdictul din partea ITIA, de patru ani de suspendare. Procesul româncei va fi judecat la Tribunalul de la Lausanne, în perioada 7-9 februarie.

Ion Ţiriac, verdict sumbru pentru Simona Halep

Ion Ţiriac a fost întrebat despre procesul Simonei Halep. Omul de afaceri a răspuns fără să stea pe gânduri şi a declarat că se îndoieşte că judecătorii de la TAS îi vor reduce suspendarea româncei.

De asemenea, Ţiriac a mai identificat şi care a fost singura greşeală comisă de Simona Halep, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Acesta a transmis faptul că Halep ar fi trebuit să-i tragă la răspundere pe membrii staff-ului său.

„Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult. În general, nu fac, pentru că au hotărât ăia care știu ce au hotărât.

Reclamă

Simona Halep a făcut o singură greșeală. Nu a spus de la început: ‘vă rog să îi luați pe oamenii care au grijă de mine, nu pe mine. De-aia îi plătesc”, a declarat Ion Ţiriac, conform sport.ro.

„Ion Țiriac o va ajuta pe Simona Halep la proces!” Boris Becker, detalii despre ajutorul primit de româncă

Boris Becker a declarat că Ion Țiriac o va ajuta pe Simona Halep la proces. Fostul jucător de tenis a mărturisit că regretă ceea ce i se întâmplă româncei, și speră ca această să aibă parte de un verdict favorabil la TAS.

Boris Becker s-a declarat un mare fan al Simonei Halep, mărturisind că românca este una dintre cele mai inteligente jucătoare de tenis. Germanul a dezvăluit că unul dintre meciurile memorabile ale lui „Simo” a fost finala de la Wimbledon, câștigată în fața Serenei Williams.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie.

Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie.

Sunt trist să văd ce i se întâmplă. Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren.

Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a declarat Boris Becker, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și