Închide meniul

Irina Begu, prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid: „Mi-am intrat și eu în ritm!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 14:18

Irina Begu, prima reacție după calificarea în sferturi” la WTA Madrid: Mi-am intrat și eu în ritm!”

Irina Begu, prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid

Foto: Profimedia

Irina Begu a oferit prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid. Românca a învins-o în optimile de finală pe Liudmila Samsonova, scor 6-4, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul următor, Irina Begu o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Paula Badosa și Maria Sakkari.

Irina Begu, prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid: „Mi-am intrat și eu în ritm!”

„Samsonova a început foarte bine meciul, dar ulterior mi-am intart și eu în ritm și am făcut mai puține greșeli. Mă bucur că am reușit să câștig și să mă calific.

Vă mulțumesc pentru că ați venit. Sunt mulți români aici, mai ales la Madrid. Vă mulțumesc și vă aștept la următorul meci”, a declarat Irina Begu la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Irina Begu s-a calificat în sferturi la Madrid! Românca a depăşit-o pe Simona Halep în clasament, după victoria cu Liudmila Samsonova

Irina Begu s-a calificat în sferturi la Madrid, după o victorie clară cu Liudmila Samsonova, scor 6-4, 6-4. Partida româncei a fost în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Irina Begu a deveni prima rachetă a României. Aceasta a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA live.

Irina Begu nu a pierdut set la această ediţie a turneului de 1000 de puncte WTA de la Madrid. În sferturi, Begu va evolua cu învingătoarea meciului dintre spaniola Paula Badosa, locul 42 mondial şi faorită 26, şi sportiva elenă Maria Sakkari, locul 9 mondial şi favorită 9.

Accederea în sferturi este recompensată cu 161.525 de euro şi 15 puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

„Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și