Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Praga! Victorie în două seturi cu Emiliana Arango

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 15:14

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Praga! Victorie în două seturi cu Emiliana Arango

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Praga

Jaqueline Cristian, la Praga / Profimedia

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Praga! Numărul 122 WTA a obţinut victoria în partida din optimile de finală ale turneului din Cehia cu Emiliana Arango, numărul 181 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din România s-a impus 6-4, 6-3, la capătul unei partide care a durat o oră şi 32 de minute.

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Praga! Victorie în două seturi cu Emiliana Arango

Jaqueline Cristian a reuşit să lege două victorii pentru prima oară de la jumătatea lunii mai. Cu o singură victorie în ultimele nouă meciuri înaintea turneului de la Praga (cea din primul tur de la Wimbledon, cu Lucia Bronzetti), românca a legat două victorii în cehia.

După victoria cu Marie Bouzkova din primul tur, Cristian a obţinut un succes şi în meciul cu Emiliana Arango, jucătoarea de pe locul 181 WTA. Reprezenzanta României s-a impus cu 6-4, 6-3, după o oră şi 32 de minute de joc. Aceasta a fost a doua victorie a lui Cristian în faţa jucătoarei din Columbia, după ce a mai învins-o şi în confruntarea din luna mai, de la Zagreb.

În sferturile de finală ale turneului de la Praga, Jaqueline Cristian o va întâlni pe Kateryna Baindl din Ucraina, locul 98 WTA. Ea a profitat de abandonul lui Jule Niemeier din optimile de finală, în momentul în care o conducea cu 5-0 în primul set.

Reclamă

Cristian şi Baindl s-au mai întâlnit până acum o singură dată. În iulie 2017, la Bucureşti, românca se impunea în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Pentru calificarea în sferturile de finală de la Praga, Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec în valoare de 6418 dolari şi 60 de puncte în clasamentul WTA.

Novak Djokovic va juca şi în proba de dublu la Cincinnati

Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic îşi îndreaptă acum atenţia către sezonul nord-american de hard. Spaniolul merge peste ocean cu gândul de a îşi apăra titlul cucerit anul trecut la US Open, fiind pentru prima oară în poziţia de a îşi apăra un titlu de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de US Open, Alcaraz va participa la Toronto şi Cincinnati, cele două turnee ATP Masters 1000 premergătoare ultimului turneu de Grand Slam al anului.

În ceea ce îl priveşte pe Novak Djokovic, sârbul nu va merge în Canada, urmând să meargă direct la Cincinnati, înainte de US Open. Sârbul şi-a luat o pauză mai lungă după finala pierdută la Wimbledon, dar se va pregăti la Cincinnati pentru turneul de la Flushing Meadows şi va evolua şi în proba de dublu alături de conaţionalul Nikola Cacic.

Nu este pentru prima oară când cei doi fac pereche. Djokovic şi Cacic au mai evoluat la ATP Cup în 2021 şi de alte două ori la Cupa Davis, în acelaşi an. La început de 2023, Djokovic a mai jucat alături de Vasek Pospisil la Adelaide în proba de dublu. Nikola Cacic este locul 57 în clasamentul ATP la dublu şi are trei turnee ATP în palmares, fiind şi singurul jucător din Serbia în Top 100 ATP la dublu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și